Να μια εξαιρετική πρωτοβουλία που μας έρχεται από την όμορφη Τήνο. Ο τοπικός Δήμος δημιουργεί μητρώο τουριστικών εθελοντών οι οποίοι θα βοηθήσουν στην τουριστική προώθηση προβολή και ανάπτυξη του νησιού.
Έτσι αυτό που ισχυρίζονται οι ειδικοί, ότι δηλαδή η τουριστική ανάπτυξη ενός τόπου είναι ευθύνη όλων και όχι μόνο των αρμοδίων, στην Τήνο παίρνει σάκα και οστά. Ο Δήμος καλεί επαγγελματίες του νησιού αλλά και απλούς πολίτες να εγγραφούν στο μητρώο των τουριστικών εθελοντών το οποίο θα περιλαμβάνει μια ευρύτατη γκάμα ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στο κομμάτι αυτό, από νοικοκυρές που θα ανοίξουν το σπίτι τους και θα κεράσουν ένα καφέ ή ένα χειροποίητο γλυκό του κουταλιού, μέχρι επαγγελματίες ξενοδόχους ή εστιάτορες που θα «φιλοξενήσουν» ή θα «φιλέψουν» κάποιους καλεσμένους, δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι θα γνωρίσουν έτσι την απαράμιλλη Τηνιακή φιλοξενία και συγχρόνως θα διαφημίσουν τους επαγγελματίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Φυσικά με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται κατακόρυφα η τουριστική συνείδηση των ντόπιων, κάτι που έχει ευεργετικά αποτελέσματα και στην καθημερινή ζωή του νησιού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δηλώσουν στο γραφείο Δημάρχου στον Νέστορα Βιδάλη τηλ. 2283360106, στην Αντιδήμαρχο Τουρισμού Αναστασία Δεληγιάννη στο τηλ. 2283360125 καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@tinos.gr

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments