Τις προοπτικές να αναδειχθεί στη σημαντικότερη περιφερειακή έκθεση της χώρας έχει η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, «Agrothessaly», που θα διοργανώσουν από κοινού η ΔΕΘ-Helexpo και ο δήμος Λαρισαίων από την επόμενη χρονιά.
Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας, στο πλαίσιο εκδήλωσης (φώτο) για την Agrothessaly, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου του 2017 και είναι προϊόν του επανασχεδιασμού της Πανελλήνιας Γεωργικής, Κτηνοτροφικής, Περιβαλλοντικής Έκθεσης Λάρισας, που διοργανώνεται εδώ και 20 χρόνια από τον τοπικό δήμο.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, σημείωσε πως η Λάρισα βρίσκεται μπροστά στο εφαλτήριο ενός άλματος και σε αυτό θα συμβάλλει και η στρατηγική συνεργασία με την ΔΕΘ-Helexpo. «Η συνεργασία με την ΔΕΘ-Helexpo είναι ένας ‘’γάμος’’ που θα παλέψουμε να μην διαλυθεί ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο του αγροδιατροφικού τομέα στην οικονομία της περιοχής και τονίζοντας πως στόχος του δήμου είναι κάνει τη Λάρισα τον πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης. Όπως εξήγησε ο δήμαρχος, η δυναμική της εν λόγω έκθεσης τα προηγούμενα χρόνια και η επιθυμία να αναπτυχθεί περαιτέρω είναι που ώθησαν τον δήμο Λαρισαίων να αξιοποιήσει την εκθεσιακή τεχνογνωσία της ΔΕΘ-Helexpo, ώστε η διοργάνωση να αναβαθμισθεί και να συνεχίσει την πορεία της ως Agrothessaly.

Και στην 1η Greek Travel Show…
Με τη σειρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, θέλοντας να υπογραμμίσει τους στενούς δεσμούς με τον δήμο Λαρισαίων, ανέφερε πως η διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα τού έχει προτείνει να είναι ο τιμώμενος δήμος στην 1η Greek Travel Show, που θα διοργανώσει η εταιρεία στην Αθήνα, τον Μάιο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments