Κορυφώνεται το ενδιαφέρον του κόσμου για την 81η ΔΕΘ, μια ανάσα πριν από το τελευταίο Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης.
Χθες ο Πλούταρχος προκάλεσε… σεισμό στον συναυλιακό χώρο της Έκθεσης, όπου ο κόσμος έσπευσε για να τραγουδήσει μαζί του τις μεγάλες του επιτυχίες. Απόψε στις 21:30 τη σκυτάλη στα Music Events Live παίρνει η Πέγκυ Ζήνα, που υπόσχεται να παρασύρει τους επισκέπτες στα δικά της μουσικά μονοπάτια.
Σημαντική είναι η επισκεψιμότητα στα περίπτερα των Επιμελητηρίων που έχουν φτάσει στην 81η ΔΕΘ από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον προσελκύουν και οι διεθνείς συμμετοχές. Όλα τα θεματικά αφιερώματα, από το e-politia και το automotion μέχρι το bookmarket και η Ελλάδα στο πιάτο μας γεμίζουν καθημερινά από επισκέπτες, ενώ τα παιχνίδια μυστηρίου συνεχίζονται στο 2ο Φεστιβάλ Μυστηρίου MYSTICON, οι Θρύλοι της Θεσσαλονίκης κλέβουν τις εντυπώσεις και οι πτήσεις με το αερόστατο προσφέρουν πανοραμική θέα της έκθεσης.
Στις 17:00 στο περίπτερο 15 (χώρος παράλληλων εκδηλώσεων) και στο πλαίσιο της συμμετοχής της eduACT στην Έκθεση θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Χτίζοντας συνεργασίες-Χτίζουμε την εκπαίδευση του μέλλοντος», ενώ θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά φέτος η παγκόσμια πίστα για τον διαγωνισμό έρευνας και ρομποτικής FIRST LEGO LEAGUE, με θέμα ANIMAL ALLIES.
Στο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνονται επίσης εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (18:00, Α11), της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (18:00, Περίπτερο 14, χώρος παράλληλων εκδηλώσεων), της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (18:00, υπαίθριος χώρος Α11), του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (18:00, Περίπτερο 3) και του υπουργείου Εξωτερικών (19:00, Περίπτερο 15, χώρος παράλληλων εκδηλώσεων).
Στις 19:00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους, ανεβαίνει στην υπαίθρια σκηνή μπροστά από το κτίριο διοίκησης η παράσταση «Το τότε και το τώρα στου φαγητού την ώρα» της Κ. Παπαδάκη, από το θέατρο Σοφούλη. Πρόκειται για μια παράσταση που θυμίζει στους ενήλικες τα σχολικά τους χρόνια, ενώ δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν ηθικές και διατροφικές αξίες.
Στις 20:00 στην πασαρέλα της 81η ΔΕΘ διοργανώνεται η επίδειξη μόδας της Dimitra Gioti, στο περίπτερο 13, ενώ την ίδια ώρα η ανάπτυξη της ελληνικής γούνας βρίσκεται στο επίκεντρο, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης».
Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί επίσης εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, στον χώρο παράλληλων εκδηλώσεων του περιπτέρου 15.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments