Σε δύο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, στο Παρίσι και στην Πάντοβα της Ιταλίας, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το αμέσως επόμενο διάστημα.
Το διάστημα από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στη διεθνή επαγγελματική έκθεση τουρισμού “Ιnternational French Travel Market – TOP RESA” (φώτο), που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, στον εκθεσιακό χώρο PARIS EXPO PORTE DE VERSAILLES. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες διεθνείς τουριστικές διοργανώσεις στην οποία συμμετέχουν πάνω από 31.000 επαγγελματίες (βάσει των στοιχείων του έτους 2015). Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα φιλοξενήσει Έλληνες επαγγελματίες και ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην τουριστική αγορά της Γαλλίας, δρομολογώντας Β2Β συναντήσεις και επαφές με στόχο την προβολή και προώθηση του τουριστικού της προϊόντος.
Το διάστημα από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού “World Tourism Expo UNESCO – World Heritage cities and sites” που διοργανώνεται στην Πάντοβα της Ιταλίας, στις εγκαταστάσεις του Palazzo della Ragione. Πρόκειται, επίσης, για μία σημαντική διεθνής διοργάνωση με υψηλή επισκεψιμότητα (20.000 επισκέπτες, 126 ιταλικά και διεθνή sites, 90 παγκόσμιοι τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι και bloggers απ’ όλο τον κόσμο, βάσει στοιχείων του 2015) η οποία εστιάζει στην προβολή των μνημείων της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της κάθε συμμετέχουσας χώρας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments