Αν και ο Kevan Chandler βιώνει μια βαρβάτη αναπηρία σίγουρα τον θεωρούμε ως έναν πολύ “πλούσιο” αλλά και “τυχερό” άνθρωπο ! Πλούσιος και τυχερός δεν είναι αυτός που έχει γεμάτη τσέπη και του πηγαίνουν όλα όπως θέλει στη ζωή χωρίς στραβοπατήματα.
Ο Kevan έχει φίλους πραγματικούς. Έχει φίλους διαμάντια, που η αξία τους δεν μετριέται ούτε με τόνους αυθεντικών διαμαντιών ! Ο Kevan έχει ανθρώπους δίπλα του που εκφράζουν την αγάπη προς τον φίλο τους με ουσιαστικές, ταπεινές, ανιδιοτελείς πράξεις. Είναι δίπλα του στα δύσκολα, όχι στα εύκολα. Προτιμούν να σηκώνουν στην πλάτη το βάρος του φίλου τους, παρά να εξαφανίζονται με την ομορφούλα σφυρίζοντας αδιάφορα. Ο Kevan αλλά και οι φίλοι του δεν είναι σκυθρωποί, δεν είναι μέσα στη μιζέρια και την κακομοιριά. Χαμογελούν συνεχώς κι ας είναι καταπονημένοι, κουρασμένοι, ίσως και πικραμένοι από την άτιμη τη ζωή που έφερε σε αυτή την κατάσταση το φίλο τους.
Ο Αμερικανός Kevan Chandler αν και παράλυτος είχε ένα όνειρο. Να ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη. Η τύχη που λέγαμε παραπάνω, του πρόσφερε τέσσερις υπέροχους φίλους “διαμάντια”, οι οποίοι ανέλαβαν να κάνουν το όνειρο του Κevan πραγματικότητα. Έφτιαξαν ένα σακίδιο-κάθισμα ειδικά για την περίπτωση του Κevan, στο οποίο τον κουβαλούν στη πλάτη τους ! Και το υπέροχο ταξίδι ξεκίνησε ! Ήδη έχουν επισκεφτεί αρκετές χώρες, ενώ υπάρχει η σκέψη όλη αυτή η μοναδική εμπειρία να καταγραφεί σε ένα βιβλίο. Σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το βιβλίο αν κάποτε εκδοθεί. Διότι θα μιλά για την αγάπη, την περιπέτεια, τη φιλία και την τόλμη για ζωή…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments