Η ErotikaLand ήταν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και φιλόδοξα θεματικά πάρκα ψυχαγωγίας στον κόσμο. Και λέμε «ήταν», αφού σε αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο, δεν βρήκαμε πρόσφατες αναφορές, ενώ δεν υπάρχει ούτε στο Tripadvisor. Φωτογραφίες βέβαια υπάρχουν, ενώ τα παλαιότερα δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα άνοιγε επίσημα το 2018.
Η Erotikaland φτιάχτηκε στην πόλη Piracicaba, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου δύο ωρών από το Σάο Πάολο. Εκτός από συνηθισμένα παιχνίδια που έχει ένα πάρκο του είδους, επιπλέον υπήρχε κινηματογράφος “7D” με τα καθίσματα να δονούνται καθώς και πισίνα γυμνιστών.
Η ανακοίνωση λειτουργίας προκάλεσε την ανησυχία και την έντονη αντίδραση των κατοίκων, που φοβόταν το είδος των τουριστών που θα έφταναν στην πόλη τους. Τα μέλη της δημοτικής παράταξης του Χριστιανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος δήλωσαν πως η πόλη τους είναι ήδη γνωστή ως το «Βραζιλιάνικο Άμστερνταμ» λόγω της χρήσης ναρκωτικών και δεν πρέπει να αναβιώσουν επιπλέον τα «Σόδομα και Γόμορα» της αρχαιότητας. Συμπλήρωσαν πως “αν προστεθεί και αυτό το «ερωτικό πάρκο» με φόβο να καταστεί πρωτεύουσα του σεξ, τότε αυτό θα ήταν τραγικό για την εικόνα της πόλης τους”.
Αντίθετα ο επιχειρηματίας Mauro Morata, που βρισκόταν πίσω από το έργο, προσπάθησε να διασκεδάσει τις ανησυχίες όσων αντιδρούσαν. Είπε πως η ErotikaLand θα είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα και θα βοηθούσε στην προώθηση του ασφαλούς σεξ. Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι παρά το ριψοκίνδυνο θέμα, οι επισκέπτες δεν θα είχαν το δικαίωμα να κάνουν σεξ μέσα στο ίδιο το πάρκο. Τόνισε επίσης πως θα δημιουργούσε 250 θέσεις εργασίας, με οικονομικό όφελος για την πόλη, ενώ το κόστος εισόδου καθορίστηκε στα εκατό (100) δολάρια την ημέρα.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments