Γράφει ο Akis Dimarco

Από σήμερα η Θεσσαλονίκη αποκτάει απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Σόφια, καθώς ξεκινάνε οι πτήσεις της Bulgaria Air, η οποία θα πετάει από Σόφια 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή και Κυριακή σε πολύ προσιτές τιμές.
Η εταιρεία θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 17:10 την Παρασκευή με άφιξη στην Σόφια στις 18:05, ενώ την Κυριακή στις 21:45 με άφιξη στην Σόφια στις 22:40. Τις ίδιες μέρες, αντίστοιχα, η Bulgaria Air θα αναχωρεί από Σόφια στις 15:35 και στις 20:05.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται με άνετα Embraer τζετ E-190 των 108 θέσεων, σε μόλις 35’. Εκτός από Θεσσαλονίκη, η Bulgaria Air, θα συνδέσει την Σόφια με Κέρκυρα, Ρόδο και Ηράκλειο. Παρόλο που οι υπόλοιποι παραθεριστικοί προορισμοί, όπως και η Αθήνα, έχουν ήδη αεροπορική σύνδεση με Σόφια με εταιρείες όπως Ryanair, Wizzair, Aegean, αλλά και την Bulgaria Air, η Θεσσαλονίκη συνδέεται για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες.
Αν και η Σόφια βρίσκεται σε απόσταση λίγων ωρών από τη Θεσσαλονίκη, πολλοί είναι αυτοί που θα προτιμήσουν την αεροπορική μετάβαση για να αποφύγουν την πολύωρη ταλαιπωρία στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments