Όπως γράψαμε χθες σε άλλη ανάρτηση, η Βρετανία διατηρεί την Ελλάδα στην πορτοκαλί λίστα με αποτέλεσμα να περιορίζει δραματικά τις αφίξεις Βρετανών τουριστών στη χώρα μας, καθώς όταν αυτοί επιστρέψουν στην πατρίδα τους θα πρέπει να μείνουν σε 10ημερη καραντίνα για δέκα μέρες στο σπίτι τους.
Στον αντίποδα η Γερμανία και η Ολλανδία «πρασινίζουν» την Ελλάδα ανοίγοντας το δρόμο σε Γερμανούς και Ολλανδούς να έρθουν για διακοπές στη χώρα μας. Η Ολλανδία πρασίνισε όλη τη Ελλάδα πλην της Αττικής.
Καλά νέα για τον ελληνικό τουρισμό και από τη Ρωσία. Οι αρμόδιες ρωσικές αρχές έδωσαν περισσότερες άδειες για πτήσεις προς την Ελλάδα αυξάνοντας έτσι τις διαθέσιμες θέσεις. Οι άδειες δόθηκαν κυρίως σε Aegean και Aeroflot που αυξάνουν τις πτήσεις προς και από τη χώρα μας.
Η Aegean θα ξεκινήσει πτήσεις από Μόσχα προς Θεσσαλονίκη τρεις φορές τη βδομάδα και από Μόσχα προς Κέρκυρα τέσσερις φορές τη βδομάδα. Αναμένονται αργότερα οι πτήσεις από Μόσχα για Ρόδο και Ηράκλειο καθώς και Ροστόφ – Θεσσαλονίκη.
Μια ακόμη ρωσική εταιρεία, η S7 που προς το παρόν πραγματοποιεί μια πτήση την εβδομάδα από Μόσχα για Θεσσαλονίκη, ξεκινά στις 2 Ιουλίου πτήσεις προς Θεσσαλονίκη από Καζάν και Κρασνοντάρ. Επίσης την ίδια μέρα θα ξεκινήσει και πτήσεις από Αστάνα (Καζακστάν) για Θεσσαλονίκη. Τα νέα δρομολόγια θα εκτελούνται μια φορά την εβδομάδα ωστόσο η εταιρεία προσπαθεί να εξασφαλίσει άδειες για περισσότερες πτήσεις.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments