Ένα χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει η βάση της Wizz Air στο Αμπού Ντάμπι. Όντας από τις πιο δραστήριες εταιρείες στην περίοδο της πανδημίας, η Wizz Air δεν πτοήθηκε από την απίστευτη αβεβαιότητα της εποχής και επένδυσε στη Μέση Ανατολή, δημιουργώντας με ντόπιους εταίρους τη θυγατρική της Wizz Air Abu Dhabi.
Το πρώτο της δρομολόγιο πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου και είχε προορισμό την Αθήνα, η οποία αποδείχθηκε ιδιαίτερα γουρλίδικη. Στη συνέχεια η Wizz Air είχε προγραμματίσει και τακτικά δρομολόγια από το Αμπού Ντάμπι για Θεσσαλονίκη που ωστόσο δεν πήγαν καλά και σύντομα διακόπηκαν
Σήμερα η εταιρεία πετά από τα Αμπού Ντάμπι προς 34 προορισμούς, έχοντας στόλο τεσσάρων Airbus A-321neo που έχουν μέση ηλικία μόλις 1,2 έτη.

Για αυτό το χρόνο η εταιρεία προγραμματίζει περισσότερα δρομολόγια. Μεταξύ άλλων  επαναφέρει τους τρεις εποχικούς προορισμούς στην Ελλάδα, μεταφέροντας κυρίως Άραβες τουρίστες στη Ρόδο, τη Μύκονο και τα Χανιά. Επίσης η εταιρεία θα διατηρήσει το δρομολόγιο της από και προς την Αθήνα. Η Θεσσαλονίκη ξεκινά και πάλι στις 27 Μαρτίου με την ελπίδα αυτή τη φορά να παραμείνει….

 

.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments