Πριν μερικές μέρες στο αεροδρόμιο της Αθήνας προσγειώθηκε το νέο απόκτημα της Royal Jordanian, το αεροσκάφος τύπου Embraer 195 E2 Jet.
Σε εορταστικό κλίμα στην πύλη αναχώρησης, οι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μία μικρή παρουσίαση, για το αεροσκάφος και τα χαρακτηριστικά του, ενώ παράλληλα υπάλληλοι από το τμήμα πωλήσεων της Royal Jordanian στην Αθήνα τους προσέφεραν παραδοσιακά ιορδανικά γλυκά.
Το νέο αεροσκάφος χωρίς μεσαία καθίσματα, προσφέρει μεγάλη άνεση στην οικονομική θέση, ενώ η business class έχει εντυπωσιακή απόσταση 135 εκατοστών! Το αεροσκάφος διαθέτει επίσης πολύ μεγάλους χώρους για χειραποσκευές πάνω από το κάθισμα, ατμοσφαιρικό φωτισμό, και δερμάτινα καθίσματα. Μπορεί κάποιος να απολαύσει ασύρματο ίντερνετ, ψυχαγωγία μέσω streaming και υποδοχές στήριξης στην πλάτη του καθίσματος για προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές.
Σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Ε2 είναι 63% λιγότερο θορυβώδες και χάρη στις αεροδυναμικές βελτιώσεις του, επιτυγχάνει διψήφια χαμηλότερη κατανάλωση σε σύγκριση με την τρέχουσα γενιά των E-Jets.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments