Η PLAY, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους από την Ισλανδία, ξεκινά φέτος νωρίτερα τις πτήσεις της από την Αθήνα, και συγκεκριμένα στις 24 Μαρτίου, συνδέοντας την ελληνική πρωτεύουσα απευθείας με την Ισλανδία και με προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Η PLAY θα πραγματοποιεί και αυτήν τη χρονιά δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με αναχωρήσεις κάθε Κυριακή και Τετάρτη.
Από φέτος, μάλιστα, η PLAY προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να κάνουν ενδιάμεση στάση στην Ισλανδία χωρίς επιπλέον κόστος και έτσι να επισκέπτονται δύο χώρες σε ένα ταξίδι! Οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση μόνοι τους επιλέγοντας την Ισλανδία ως ενδιάμεσο σταθμό, μέσω της ιστοσελίδας της PLAY www.flyplay.com.
Η επιλογή της ενδιάμεσης στάσης αξιοποιεί το μοντέλο hub-and-spoke της εταιρείας, με βάση το οποίο όλες οι πτήσεις συνδέονται μέσω Ισλανδίας. Η επιλογή που προσφέρει η PLAY θα επιτρέπει στους επιβάτες να μείνουν έως και 10 ημέρες στην Ισλανδία για να γνωρίσουν τα απίστευτα φυσικά θαύματα του νησιού, όπως καταρράκτες, θερμοπίδακες, θερμές πηγές, παγετώνες και το Βόρειο Σέλας.
Η πρώτη πτήση της PLAY έγινε τον Ιούνιο του 2021 και σήμερα η εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο 10 αεροσκαφών Airbus A320/321neo, με μέση ηλικία λίγο πάνω από τα 2 έτη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments