Το Thessaloniki Convention Bureau, ο φορέας που προωθεί τη Θεσσαλονίκη ως συνεδριακό προορισμό, διοργανώνει για πρώτη φορά τα Thessaloniki Ambassadors’ Awards 2023 με σκοπό να τιμήσει τα πρόσωπα που, λειτουργώντας ως πρεσβευτές, συνέβαλαν αποφασιστικά στην τελική επιλογή της Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση του συνεδρίου τους το 2023, καθώς και να επιβραβεύσει όσους εμπνεύστηκαν εκδηλώσεις που ενισχύουν την προβολή της πόλης διεθνώς και αναδεικνύουν την πολιτιστική της ταυτότητα.
Τα Thessaloniki Ambassadors’ Awards έχουν ως στόχο να συγκεντρώσουν, να αξιολογήσουν και να προβάλουν το σύνολο της ετήσιας δραστηριότητας της τοπικής βιομηχανίας των συναντήσεων και επιδιώκουν να γίνουν σημείο αναφοράς, καθώς αναδεικνύουν λαμπερές προσωπικότητες, κορυφαίες διοργανώσεις και επιτυχημένες συνεργασίες από ένα μεγάλο φάσμα επιστημονικών πεδίων και διοργανώσεων πολιτισμού και επιχειρηματικότητας.
Τα Ambassadors’ Awards αποτελούν έναν θεσμό που έχουν καθιερώσει πολλά Convention Bureaux διεθνώς και θα απονεμηθούν συνολικά 7 βραβεία σύμφωνα με τις παρακάτω κατηγορίες:
Boutique Congress of the year | από 100 ως 200 συμμετοχές
Influential Congress of the year | από 201 ως 500 συμμετοχές
Hallmark Congress of the year | από 501 και άνω συμμετοχές
Remarkable Contribution to MICE Tourism
Contribution to Destination Awareness
Contribution to the Cultural & Creative Identity
Best Tech / Innovation Event of the year

Διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης
Η πρωτοβουλία Thessaloniki Ambassadors’ Awards 2023 βρήκε θερμή ανταπόκριση από την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική κοινότητα της πόλης. Οι τιμώμενοι εκπρόσωποι των συνεδρίων θα επιλεγούν από τον κατάλογο που καταρτίζει το Thessaloniki Convention Bureau, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται όσα συνέδρια πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει η ICCA (International Congress and Convention Association) για την αξιολόγηση πόλεων και χωρών.
Οι εκπρόσωποι των υπολοίπων βραβείων επιλέγονται έπειτα από λεπτομερή καταγραφή των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη το 2023 και εισήγηση των τελικών υποψηφιοτήτων προς την επιτροπή αξιολόγησης.
Η τελική επιλογή των νικητών θα ανακοινωθεί στην επίσημη τελετή απονομής των βραβείων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Hyatt Regency Thessaloniki στις 19:00.
Tα Thessaloniki Ambassadors’ Awards 2023 υποστηρίζουν οι χορηγοί, μέλη του Thessaloniki Convention Bureau, Hyatt Regency Thessaloniki, Global Events και SYMVOLI | Conference & Cultural Management.
H εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments