Η Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι τις επόμενες εβδομάδες, καινούργια προϊόντα καμπίνας θα τοποθετηθούν στον στόλο των αεροσκαφών στενής ατράκτου Boeing 737-8 που διαθέτει (μικρών και μεσαίων αποστάσεων). Για το λόγο αυτό έχει επενδύσει περίπου 230 εκατομμύρια δολάρια Σιγκαπούρης.
Τα νέα ανακλινόμενα καθίσματα της Business Class στα συγκεκριμένα αεροσκάφη σχεδιάστηκαν από τη Λονδρέζικη Factorydesign και κατασκευάστηκαν για τη Singapore Airlines από την Thompson Aero Seating. Η καμπίνα της Οικονομικής Θέσης θα διαθέτει την τελευταία γενιά κομψών και στενόμακρων καθισμάτων, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από την Collins Aerospace. Η καμπίνα του Boeing 737-8 έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία, γεγονός που διασφαλίζει ότι τα πάντα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τους πελάτες.
Τα αεροσκάφη θα είναι εφοδιασμένα με το σύστημα ψυχαγωγίας X-Series της Panasonic που βρίσκεται στην πλάτη του καθίσματος, επιτρέποντας σε όλους τους πελάτες να απολαμβάνουν το πιο πρόσφατο περιεχόμενο ψυχαγωγίας του συστήματος εν πτήσει KrisWorld. Ο στόλος των συγκεκριμένων αεροσκαφών θα διαθέτει επίσης την υπηρεσία Wi-Fi της Panasonic κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς και υπηρεσίες συνδεσιμότητας δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.
«Καθώς τα αεροπορικά ταξίδια αποκαθίστανται, οι πελάτες μας μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν προϊόντα παγκόσμιας κλάσης και βραβευμένες υπηρεσίες στο σύνολο του στόλου της Singapore Airlines» αναφέρει ο Τάκης Δημητρίου, διευθύνων σύμβουλος της Asian Aviation, GSA της Singapore Airlines στην Ελλάδα.
Κατά τις επόμενες εβδομάδες, τα αεροσκάφη 737-8 της Singapore Airlines θα ξεκινήσουν σταδιακά να εκτελούν πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων σε όλο το δίκτυο της εταιρείας. Πρόκειται για δρομολόγια προς προορισμούς στο Μπρουνέι, την Καμπότζη, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τις Μαλδίβες, το Νεπάλ και την Ταϊλάνδη, με την επιφύλαξη των κανονιστικών εγκρίσεων.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments