Γράφει ο Akis Dimarco

Ευκολότερη πρόσβαση στην Ελβετία, με περισσότερες πτήσεις για Ζυρίχη θα έχει φέτος το επιβατικό κοινό της Β.Ελλάδος, καθώς η Swiss αποφάσισε να αυξήσει τις συχνότητες στο δρομολόγιο και έτσι από 6 την εβδομάδα που ήταν άλλες χρονιές, φέτος θα προσφέρει 9. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πετάει καθημερινά στην Θεσσαλονίκη και κάποιες μέρες 2 φορές ημερησίως. Το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας προβλέπει:
-Καθημερινή πτήση 7 μέρες την βδομάδα και Σαββατοκύριακο διπλές πτήσεις: Σάββατο, αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 10:30 και στις 21:25, Κυριακή στις 10:30 και στις 20:45. Από Ζυρίχη οι πτήσεις θα αναχωρούν: Σάββατο 06:30 και 17:25, Κυριακή 06:30 και 16:45.
Τις καθημερινές η Swiss θα πετάει από Θεσσαλονίκη μεσημέρι εκτός από Τρίτη και Τετάρτη όπου η αναχώρηση θα είναι πρωινή, στις 10:30.
Η γραμμή Θεσσαλονίκη-Ζυρίχη ενισχύεται σημαντικά φέτος, καθώς, εκτός από την Swiss, θα πετάνε επίσης η Aegean 3 φορές την εβδομάδα, αλλά και η ελβετική Chair Airlines, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από Ιούλιο.
Θυμίζουμε πως η Swiss συνδέει κάθε καλοκαίρι την Θεσσαλονίκη και με την Γενεύη, με 2 πτήσεις την βδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments