Η Ryanair, ανακοίνωσε σήμερα πως μειώνει άλλο ένα 20% τις διαθέσιμες θέσεις της τον Οκτώβριο, επιπλέον του 20% που είχε ήδη ανακοινώσει από τα μέσα Αυγούστου.
Έτσι οι διαθέσιμες θέσεις Οκτωβρίου θα μειωθούν στο 40% σε σχέση με αυτές του περσινού Οκτωβρίου, αναμένοντας πληρότητες κοντά στο 70%.
Η Ryanair ισχυρίζεται ότι αυτές οι μειώσεις είναι απαραίτητες λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβάλουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, στην προσπάθεια τους να περιορίσουν την εξάπλωση του Covid 19 και οι οποίες σύμφωνα με την ιρλανδική εταιρεία χαμηλού κόστους, υπονομεύουν τη θέληση του κόσμου να ταξιδέψει.
Όπως καταγγέλλει η Ryanair, «οι περιορισμοί αυτοί ανακοινώνονται εντελώς ξαφνικά και είναι αναποτελεσματικοί». Ανέφερε μάλιστα ως παράδειγμα την Ιρλανδία, όπου η κυβέρνηση, σύμφωνα πάντα με την Ryanair, διατηρεί υπερβολικούς και αναποτελεσματικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς από την 1η Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό οι τιμές Covid-19 έχουν αυξηθεί σε 50 ανά 100.000 κατοίκους υπερδιπλάσιοι εκείνων της Γερμανίας και της Ιταλίας – όπου τα αεροπορικά ταξίδια εντός της ΕΕ επιτρέπονται ελεύθερα από την 1η Ιουλίου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments