Η Qatar Airways διοργάνωσε ειδική συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την ταξιδιωτική βιομηχανία τη νέα Business Class καμπίνα της. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης ITB στο Βερολίνο. Με πρότυπα τα οποία δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ ξανά στα business ταξίδια, οι ιδιωτικές και με δυνατότητες εξατομίκευσης σουίτες, που έχουν ονομαστεί Qsuite, φέρνουν μια σειρά από πρωτιές στην κατηγορία premium ταξιδιών, αναδιαμορφώνοντας τις προσδοκίες των business ταξιδιωτών παγκοσμίως.
Τα αποκαλυπτήρια της καμπίνας πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Qatar Airways Group, Akbar Al Baker σε μια θεαματική εκδήλωση στο περίπτερο της Qatar Airways και λίγο πριν την καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη τύπου της εταιρείας, κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης ITB Berlin.
Η QSuite περιλαμβάνει το πρώτο διπλό κρεβάτι διαθέσιμο στην Διακεκριμένη Θέση, με πάνελ που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο. Τα προσαρμοζόμενα πάνελ και η δυνατότητα τοποθέτησης των οθονών στο κέντρο των 4 θέσεων επιτρέπουν σε συνεργάτες, φίλους και οικογένειες οι οποίες ταξιδεύουν μαζί να μεταμορφώνουν τον χώρο τους σε μια ιδιωτική σουίτα, επιτρέποντάς τους να εργαστούν, να δειπνήσουν και να επικοινωνήσουν. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά προσφέρουν την απόλυτη εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία που επιτρέπει στους επιβάτες να δημιουργούν το περιβάλλον που ταιριάζει στις δικές τους μοναδικές ανάγκες.
Για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εξατομικευμένη εμπειρία της θέσης εν πτήσει για του επιβάτες, η Qatar Airways παρουσιάζει επίσης και νέες επιλογές εστίασης.
Ο κ. Al Baker ανακοίνωσε επίσης ότι από αυτό το καλοκαίρι, η Qatar Airways θα ξεκινήσει να προσφέρει σύνδεση στο internet εν πτήσει, ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν και ακόμη πολλές νέες ανακοινώσεις τους επόμενους μήνες.
Η νέα καμπίνα QSuite θα ξεκινήσει να τοποθετείται στον υπάρχοντα στόλο της Qatar Airways από τον Ιούνιο του 2017 με ρυθμό ενός αεροσκάφους το μήνα.
Η Qatar Airways διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο 194 αεροσκαφών και πετά σε πάνω από 150 σημαντικούς προορισμούς σε έξι ηπείρους.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments