Το Handpeak είναι μια ομάδα που πραγματοποιεί ειδικές περιηγήσεις και ξεναγήσεις στη Θεσσαλονίκη.
Μεθαύριο Σάββατο οργανώνει ξενάγηση στον κόσμο του χαρτιού και του βιβλίου με δωρεάν συμμετοχή! Σύμφωνα με τους ανθρώπους της “σήμερα, το χαρτί είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, με τις χρήσεις του να υπολογίζονται σε περίπου 14.000! Με την περιήγηση αυτή εξερευνούμε πώς το συγκεκριμένο υλικό μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης, φορέα πνευματικής δημιουργίας, αλλά και να μετασχηματιστεί –με την κατάλληλη επεξεργασία– σε ένα ευφάνταστο χρηστικό ή διακοσμητικό αντικείμενο, ακόμα και σε ένα πρωτότυπο έργο τέχνης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας σε δημιουργικούς χώρους, όπου κομμάτια και φύλλα χαρτιού κυριαρχούν σε κάθε γωνιά, και της συναναστροφής μας με ανθρώπους, που μας αφηγούνται ιστορίες χάρτινες, αλλά σε καμία περίπτωση ψεύτικες, ένα είναι βέβαιο: το χάρτινο καραβάκι που όλοι φτιάξαμε, όταν ήμασταν παιδιά, θα ζωντανέψει ξανά και θα μας ταξιδέψει, έστω για λίγο, σε έναν κόσμο γοητευτικό και ονειρεμένο”.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κόστος συμμετοχής ανά άτομο: Δωρεάν!

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα

Διάρκεια: Περίπου 3 ώρες

Πεδία ενδιαφέροντος: Γραφικές τέχνες, Γραφιστική, Σχεδιασμός προϊόντος και συσκευασίας, Pop-Up, Εκδόσεις, Βιβλιοδεσία, Τυπογραφία – Εκτυπώσεις, Γραμματοσειρές, Κόμικς, Χαρακτική, Εικονογράφηση

Δυσκολία: Εύκολη διαδρομή σε επίπεδο έδαφος, κατάλληλη για παιδιά

Σημείο συνάντησης: Στην Πλατεία Μοριχόβου-Λαδάδικα

Δηλώσεις συμμετοχής: http://www.handpeak.gr

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη!

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments