Η Singapore Airlines θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Βρυξελλών από τις 5 Απριλίου του 2024, επιστρέφοντας στην πρωτεύουσα του Βελγίου μετά από περισσότερα από 20 χρόνια. Τα εισιτήρια για τις πτήσεις της Singapore Airlines στις Βρυξέλλες διατίθενται από σήμερα Τετάρτη προς πώληση μέσω των διαφόρων καναλιών διανομής από τις 13 Σεπτεμβρίου 2023.
Η εταιρεία θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα προς τις Βρυξέλλες με τα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων Airbus A350-900, τα οποία διαθέτουν 253 θέσεις σε τρεις κατηγορίες καμπίνας: 42 στην Business Class, 24 στην Premium Economy Class και 187 στην Economy Class.
Η προσθήκη των Βρυξελλών αυξάνει τον αριθμό των ευρωπαϊκών προορισμών στο δίκτυο της Singapore Airlines σε 13. Αυτό σημαίνει ότι από την Αθήνα, οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται και μέσω Βρυξελλών για Σιγκαπούρη και στη συνέχεια προς άλλους προορισμούς, με πτήσεις των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών Aegean Airlines και Brussels Airlines.
Υπό την προϋπόθεση της έγκρισης των ρυθμιστικών αρχών, η πτήση SQ304 θα αναχωρεί από τη Σιγκαπούρη για τις Βρυξέλλες κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 23:55 (τοπική ώρα). Η πτήση επιστροφής, που εκτελείται ως πτήση SQ303, θα αναχωρεί από τις Βρυξέλλες για τη Σιγκαπούρη κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 12:10 (τοπική ώρα).

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments