Η Air France επεκτείνει τις υπηρεσίες της στον Καναδά, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας ως προς τις προσφερόμενες θέσεις.
Από τις 17 Μαΐου, η Air France θα πετά από το Παρίσι-Charles de Gaulle προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Jean Lesage (YQB) του Κεμπέκ, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.
Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A330-200 εξοπλισμένα με τις νέες καμπίνες χωρητικότητας 224 θέσεων (36 σε Business, 21 σε Premium Economy και 167 στην Οικονομική).
Το νέο αυτό δρομολόγιο χωρίς ενδιάμεσο σταθμό προστίθεται στην καθημερινή πτήση προς Μόντρεαλ και το δρομολόγιο λεωφορείου της Air France που συνδέει το αεροδρόμιο Pierre Elliott Trudeau του Μόντρεαλ με την πόλη του Κεμπέκ, το οποίο και είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλους τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης της εταιρίας.

Πόλη του Κεμπέκ, ένας οχυρωμένος θησαυρός στον ποταμό Saint-Laurent…

Η πόλη του Κεμπέκ είναι η πρωτεύουσα της καναδικής επαρχίας του Κεμπέκ. Κατατάσσεται στη λίστα με τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 1985, με το ιστορικό της κέντρο – το Παλιό Κεμπέκ – να είναι η μόνη πόλη με οχυρό στη Βόρεια Αμερική.
Υπήρξε η πύλη για τη Νέα Γαλλία ενώ σήμερα η πόλη του Κεμπέκ είναι μια πολυσύχναστη πόλη όπου διεξάγονται φεστιβάλ και σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τα μοναδικά φυσικά πάρκα στην περιοχή και στα ανατολικά της επαρχίας αποτελούν ιδανικές ευκαιρίες για να ανακαλύψετε την ομορφιά της υπέροχης υπαίθρου του Κεμπέκ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments