Αιγαιοπελαγίτικα χρώματα φέρει η νέα πίστα του πλέον δημοφιλούς παγκοσμίως ηλεκτρονικού παιχνιδιού PUBG Mobile (Player Unknown’s Battlegrounds),που λανσάρεται στο παγκόσμιο κοινό, αύριο Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου.
Η νέα ελληνική πίστα του παιχνιδιού, βασίστηκε στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με κύρια έμπνευση το νησί της Σαντορίνης όπου οι παίχτες θα μπορούν να περιηγηθούν στο εικονικό ψηφιακό κυκλαδίτικο περιβάλλον με θέα το Αιγαίο.
Πρόκειται για μία συνεργασία της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κίνας με την κινεζική πολυεθνική εταιρεία Tencent (Shenzhen Tencent Computer Systems Company Limited), χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τον ΕΟΤ, που στόχο έχει την προβολή της Ελλάδας σε περισσότερους από 46,5 εκατ. ακολούθους του δημοφιλούς παιχνιδιού.
Το PUBG Mobile κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 σε πάνω από 170 χώρες (εκτός Κίνας) και από τότε παραμένει το δημοφιλέστερο παιχνίδι παγκοσμίως, με περισσότερους από 1 δις μηνιαίους ενεργούς χρήστες, ενώ ανακηρύχθηκε Best Game από το Google Play & Apple Store.
Η νέα ελληνική πίστα θα προωθηθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παιχνιδιού (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube & TikTok) σε 18 διαφορετικές γλώσσες, ενώ οι συνολικές προβολές, συμπεριλαμβανομένων των εγγεγραμμένων παιχτών αναμένεται να ξεπεράσουν τα 600 εκατ. views παγκοσμίως.
Με την εισαγωγή ελληνικών προορισμών και μνημείων σε ένα από τα δημοφιλέστερα ψυχαγωγικά παιχνίδια παγκοσμίως ενισχύεται το τουριστικό και πολιτισμικό brand της Ελλάδας ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται μια ουσιαστική προσέγγιση του ηλικιακού γκρουπ της Generation Z που αποτελεί τους τωρινούς και μελλοντικούς καταναλωτές του τουριστικού προϊόντος.
Σημειώνεται πως η Υπηρεσία ΕΟΤ Κίνας έχει ήδη υπογράψει αντίστοιχο συμφωνητικό συνεργασίας με την κινέζικη έκδοση του παιχνιδιού για δημιουργία ελληνικών πιστών, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός του έτους.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments