Γράφει ο Akis Dimarco

Σε πρόσθεση 135 νέων πτήσεων για προορισμούς στην Ελλάδα για το Καλοκαίρι του 2021, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης από τους Βρετανούς παραθεριστές που θέλουν να απολαύσουν τον ελληνικό ήλιο, προχώρησε η Jet2. Η εταιρία δίνει περισσότερες επιλογές και ευελιξία για επτά εκπληκτικούς -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- προορισμούς στην Ελλάδα το επόμενο Καλοκαίρι, με την προσθήκη 135 νέων πτήσεων από τέσσερις από τις δέκα βάσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με την Ελλάδα να συνεχίζει να απολαμβάνει τεράστια δημοτικότητα με τους παραθεριστές, η εταιρία ανταποκρίθηκε γρήγορα, προσθέτοντας επιπλέον πτήσεις και πακέτα διακοπών σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κρήτη (Ηράκλειο), Κω, Σαντορίνη, Ρόδο και Ζάκυνθο , αυξάνοντας τη συνολική χωρητικότητα αυτό το Καλοκαίρι, σε αυτούς τους προορισμούς.
Οι πρόσθετες πτήσεις προς την Ελλάδα ανά βάση είναι οι εξής:
Μπέρμιγχαμ–60 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις προστέθηκαν σε 5 ελληνικούς προορισμούς: -Κέρκυρα 6 εβδομαδιαίες πτήσεις,
-Ηράκλειο 7 εβδομαδιαίες πτήσεις με 2 πτήσεις κάθε Δευτέρα,
-Ρόδος και Κως 5 και 4 εβδομαδιαίες πτήσεις αντίστοιχα, Κεφαλονιά 2 πτήσεις την εβδομάδα.
Μάντσεστερ-Πάνω από 50 επιπλέον εβδομαδιαίες προς:
-Κέρκυρα 9 εβδομαδιαίες πτήσεις, με 3πτήσεις κάθε Δευτέρα και διπλές πτήσεις κάθε Τρίτη, -Ζάκυνθος επίσης 9 εβδομαδιαίες πτήσεις με διπλές πτήσεις Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο, -Κως 7 πτήσεις την εβδομάδα με διπλή πτήση κάθε Τετάρτη,
-Κεφαλονιά 6 πτήσεις την εβδομάδα με διπλή πτήση κάθε Δευτέρα, και Σαντορίνη 4 πτήσεις την εβδομάδα
Λονδίνο Στάνστεντ-αύξηση πτήσεων προς Ζάκυνθο
-Ζάκυνθος 6 εβδομαδιαίες πτήσεις, με διπλή κάθε Τετάρτη
-το ίδιο για Κέρκυρα με διπλή πτήση, κάθε Πέμπτη
Λιντς Μπράντφορντ: αύξηση πτήσεων για Κεφαλονιά και Κω, με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις.
Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της, Στιβ Χίπυ, η Jet2 έχει ήδη προχωρήσει στην πώληση πακέτων διακοπών και πτήσεων για το καλοκαίρι του 2022, ενισχύοντας σημαντικά τις βάσεις της από Γλασκώβη, Νιουκάστλ και Λιντς Μπράντφορντ προς Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Κω, Σκιάθο, Kεφαλονιά και Ζάκυνθο.
Επίσης από τη βάση του Εδιμβούργου, ξεκινάει νέες απευθείας πτήσεις προς: Σαντορίνη, κάθε Πέμπτη, Σκιάθο κάθε Παρασκευή και Πρέβεζα κάθε Κυριακή, ενώ επαναφέρει τις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, για την Χαλκιδική.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments