Το αεροδρόμιο της Αθήνας υποδέχθηκε την Παρασκευή την πρώτη πτήση της Wizz Air από το Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. (είχαμε αναφερθεί αναλυτικά σε άλλη ανάρτηση).
Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» επιφυλάχτηκε ειδική υποδοχή στο αεροσκάφος και τους επιβάτες της πρώτης πτήσης.
Θυμίζουμε πως η Wizz Air πετά από Άμπου Ντάμπι για Αθήνα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή και από 17 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη ενώ από τις 4 Φεβρουαρίου ξεκινά το δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι – Θεσσαλονίκη κάθε Πέμπτη και Κυριακή.
Με την πρώτη πτήση προς την Αθήνα, η Wizz Air εγκαινίασε τη νέα της βάση (40η) στο Άμπου Ντάμπι, απ’ όπου θα πετά επίσης προς Αλεξάνδρια, Κουτάισι (Γεωργία), Λάρνακα, Οδησσό και Γιερεβάν.
Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε σχετικά: “Η Wizzair είναι διαχρονικά ένας πιστός και δυναμικός συνεργάτης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και έχει συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της Αθήνας. Αισθανόμαστε λοιπόν ιδιαίτερη τιμή και χαρά με αυτή τη σημαντική αναπτυξιακή ενέργεια και την “ψήφο εμπιστοσύνης” της Wizzair Abu Dhabi στην αγορά της Αθήνας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την κοινωνία, τον αεροπορικό κλάδο και τον τουρισμό. Το γεγονός ότι η Αθήνα είναι ο πρώτος προορισμός της νέας εταιρείας από τη βάση της στο Άμπου Ντάμπι, αποτελεί μια εξαιρετική αναπτυξιακή ενέργεια και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει μια σημαντική νέα προσθήκη στην αγορά μας, με ασφαλείς, βιώσιμες και επιτυχημένες πτήσεις, με το έξοχο προϊόν που προσφέρει η εταιρεία . Από τη δική μας πλευρά, παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας να είμαστε στο πλευρό του νέου αεροπορικού συνεργάτη μας και να συνεργαστούμε στενά προς την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων του.”

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments