Γράφει: ο Δημήτρης Ζοπουνίδης Φοιτητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Σε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία προχώρησε η Φινλανδική αεροπορική εταιρεία Finnair ή αλλιώς η «Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία του Άγιου Βασίλη» όπως αποκαλείται. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει πτήσεις εικονικής πραγματικότητας «Virtual Reality Flights», προς το χωριό του Άγιου Βασίλη στο Ροβανιέμι. Η αεροπορική εταιρεία από την Φινλανδία, πήρε αυτή την απόφαση καθώς ο στόλος της έχει καθηλωθεί και το πτητικό έργο της είναι κατά πολύ μειωμένο, εν μέσω πανδημίας και των lockdown που έχουν τεθεί στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Οπότε, με αυτή την κίνηση, θα αυξηθούν τόσο οι ταμειακές της ροές οπού κρίνονται εξαιρετικά σημαντικές αυτή την κρίσιμη περίοδο χωρίς τις κλασσικές πηγές εσόδων, όσο και θα τονωθεί το αίσθημα ευχαρίστησης της πτήσης των επιβατών οπού τους έχει λείψει η εμπειρία της πτήσης.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ

Οι Χριστουγεννιάτικες πτήσεις της Finnair ξεκινούν στις 25 Δεκεμβρίου και είναι διαθέσιμες για 10 ευρώ ανά άτομο, με όλα τα κέρδη να πηγαίνουν στο ταμείο της UNICEF για να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν πληγεί από την πανδημία Covid-19.
Η εικονική αυτή πτήση με αριθμό AY 0533 αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ελσίνκι ( HEL ) και προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ροβανιέμι ( RVN ).
Όλες οι διαθέσιμες θέσεις είναι στην κατηγορία Business Class, στην τιμή των 10 ευρώ.
Υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις τις εξής ημερομηνίες:
• 25/12/2020
• 28/12/2020
• 29/12/2020
• 30/12/2020
Υπάρχουν δύο διαθέσιμες Virtual αναχωρήσεις από το Ελσίνκι, η μία στις 12:00 και η άλλη στις 19:00. Οι ώρες είναι συντονισμένες στην «Ώρα Ανατολικής Ευρώπης» ( EET ).
Επιπλέον, η εμπειρία είναι τόσο ρεαλιστική όσο και το αεροπορικό εισιτήριο που στέλνεται από την εταιρεία, αφότου γίνει η κράτηση (φώτο).
Οι κρατήσεις άνοιξαν από σήμερα 08/12/2020 και μπορούν να γίνουν από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments