Όπως είχαμε γράψει από την προηγούμενη Δευτέρα, η Sky Express, η ελληνική περιφερειακή εταιρεία, με έδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία έως τώρα είχε επικεντρωθεί στην σύνδεση της νησιωτικής Ελλάδας με την Αθήνα και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, καθώς και στην διασύνδεση των νησιών μεταξύ τους, αποφάσισε να μπει δυναμικό σε ένα από τα πολυπληθέστερα δρομολόγια εσωτερικού της χώρας, στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Οι πτήσεις βρίσκονται ήδη στα συστήματα κρατήσεων, καθώς ξεκινούν στις 14 Δεκεμβρίου και θα εκτελούνται 5 φορές την μέρα.
Λίγες μέρες μετά, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τα σχέδια της για την απόκτηση έξι ολοκαίνουργων αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo και την άμεση ένταξή τους στο στόλο της εταιρείας.
Σταδιακά και μέχρι τον Μάρτιο του 2021, τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη θα δρομολογηθούν σε προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού. Η Sky Express σχεδιάζει να ξεκινήσει απευθείας πτήσεις προς Ηράκλειο και από Θεσσαλονίκη, όσο θα αυξάνεται ο στόλος των Airbus, αλλά και προς άλλες περιοχές της χώρας, ενώ μελλοντικά σκοπεύει να συνδέσει την Κρήτη με τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού
Τα νέα αεροσκάφη με την χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της Sky Express, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το πτητικό της έργο, το οποίο καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδας και ανοίγει τους ορίζοντες της εταιρείας και για διεθνείς πτήσεις.
Μαζί με τα νέα αεροσκάφη έρχεται και η νέα εμφάνιση του στόλου της εταιρείας, για να υπογραμμίσει τον νέο σταθμό εξέλιξής της, μεταφέροντας παντού το μήνυμα «Greece is bliss» με το οποίο θα είναι ντυμένα τα ολοκαίνουργια Airbus.

Οι κατηγορίες ναύλων της Sky Express, στα νέα αεροσκάφη, θα προσφέρουν:
SkyFlyN: 8 κιλά χειραποσκευή +1 προσωπικό αντικείμενο
SkySaveN: 8 κιλά χειραποσκευή +1 προσωπικό αντικείμενο+ 15 κιλά αποσκευή
-SkySmartN: 8 κιλά χειραποσκευή +1 προσωπικό αντικείμενο+ 23 κιλά αποσκευή

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

1 Comment
νεότερα
παλιότερα δημοφιλή
Inline Feedbacks
View all comments