Πριν μερικά χρόνια θα έμοιαζε απίστευτο ωστόσο τώρα συμβαίνει. Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, διακρίθηκε πρόσφατα ως ένα από τα κορυφαία αεροδρόμια στην Ευρώπη, στην κατηγορία πέντε ώς 15 εκατομμύρια επιβάτες, στα διεθνή βραβεία «2022 Airport Service Quality (ASQ) Awards».
Τα συγκεκριμένα βραβεία θέσπισε από το 2006 το Airports Council International (ACI), δηλαδή ο φορέας που εκπροσωπεί τα συλλογικά συμφέροντα των αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο.
«Τα ASQ Awards είναι μέρος του παγκόσμιου προγράμματος αξιολόγησης αεροδρομίων του Airports Council International (ACI), παρουσιάζοντας, κάθε χρόνο, τα κορυφαία αεροδρόμια παγκοσμίως, όπως οι ίδιοι οι επιβάτες τα αξιολόγησαν» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της Fraport, όπου διευκρινίζεται ότι το αεροδρόμιο απέσπασε υψηλή βαθμολογία σε περισσότερους από 30 δείκτες αξιολόγησης.
Περισσότερα για τα βραβεία εδώ:

https://aci.aero/programs-and-services/asq/asq-awards-and-recognition/past-asq-awards-winners/?fbclid=IwAR3e139PqtKevJRpkFSkxS9Y9HHXKMp0EfOqX0BHKca_XHXGVkRgqEqSLr4

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments