Ένα ακόμη νέο προορισμό προσθέτει η AEGEAN στο ήδη πλούσιο θερινό της πρόγραμμα, που πλέον ξεπερνά το φετινό καλοκαίρι τους 140 προορισμούς σε 44 χώρες..
Όπως δημοσιεύτηκε ήδη στα συστήματα κρατήσεων, από τις 23 Ιουνίου η AEGEAN θα πετά δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, από την Αθήνα στην Ολλανδική πόλη Αϊντχόβεν.
Είναι ο δεύτερος προορισμός της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας στην Ολλανδία, καθώς από το 2016 πετά καθημερινά από την Αθήνα στο Άμστερνταμ.
Η πόλη του Αϊντχόβεν, όπως και άλλες μικρότερες πόλεις γύρω από αυτή, διαθέτουν τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερα δραστηριά και πολυπληθή ελληνική κοινότητα, κυρίως φοιτητών αλλά και νέων στελεχών σε επιχειρήσεις δυναμικών κλάδων της ολλανδικής οικονομίας.
Επίσης το νέο δρομολόγιο διευκολύνει τους Ολλανδούς να έρθουν για τις διακοπές του στην Ελλάδα καθώς με το δίκτυο της Aegean μέσω Αθηνών μπορούν να φτάσουν σε κάθε ελληνικό προορισμό.
Υπενθυμίζεται ότι η AEGEAN το φετινό καλοκαίρι επιχειρεί από τις 8 βάσεις της σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Καλαμάτα, Χανιά) και εξωτερικό (Παρίσι, Λάρνακα) σε περισσότερους από 140 προορισμούς σε 44 χώρες προσφέροντας περισσότερες από 11 εκατομμύρια θέσεις μόνο την καλοκαιρινή περίοδο, φτάνοντας τους υψηλούς καλοκαιρινούς μήνες, σε αριθμό πτήσεων τα επίπεδα του 2019.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments