Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop που οργανώθηκε στην Κέρκυρα.. Διπλά επετειακή η 50η διοργάνωση και 10η για την Ελλάδα εορτάστηκε με δεξίωση που προσέφερε το Grecotel Corfu Imperial.
Γνωριμία και διείσδυση στη Γερμανική αγορά, brand awareness, εκτίμηση των πλεονεκτημάτων, προοπτικές για ανάπτυξη και επέκταση της συνεργασίας σε κάθε νησί ξεχωριστά, ενημέρωση για τις επιλογές των καταναλωτών από τους travel agents, πτητικό πρόγραμμα και συνέργειες από τις αεροπορικές εταιρείες, στρατηγική των tour operators, πληροφόρηση για τα Ιόνια νησιά τόσο από την Περιφέρεια όσο και από εκπροσώπους, οι προτεραιότητες του ΕΟΤ, είναι μερικά από τα θέματα στην ατζέντα του fvw workshop που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Angsana.
Προηγήθηκαν δύο ημέρες φιλοξενίας γεμάτες με εμπειρίες από την Κέρκυρα που κέρδισαν την καρδιά των Γερμανών επισκεπτών τόσο για τον πολιτιστικό πλούτο (Ασιατικό μουσείο, Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος, Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος κ.α.), την ιστορία, την αρχιτεκτονική της πόλης όσο και για το φυσικό περιβάλλον, τις ομορφιές της ενδοχώρας και της θαλασσινής εμπειρίας. Επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν επίσης σε ξενοδοχεία επιβεβαιώνοντας τις άρτιες και υψηλού επιπέδου υποδομές υπηρεσιών που προσφέρει το νησί.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments