Είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς για τον Όμιλο Lufthansa. Το πρώτο Airbus A350-900 της Lufthansa προσγειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου και πρόκειται στο εξής να σταθμεύει. Με συνολικά δέκα αεροσκάφη αυτού του τύπου, η Lufthansa θα διαθέτει στον κόμβο του Μονάχου τον πιο σύγχρονο στόλο αεροσκαφών μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο. «Το A350-900 είναι ένα εξελιγμένο αεροσκάφος που διαθέτει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να ζητήσει ένας πιλότος εμπορικών πτήσεων” δήλωσε ενθουσιασμένος ο κυβερνήτης Martin Hoell που οδήγησε το A350-900 στο “σπίτι” του.

Η πτήση LH 9921 από την Τουλούζη (έδρα της Airbus) προσγειώθηκε στο νότιο διάδρομο του αεροδρομίου του Μονάχου. Πυροσβεστικά οχήματα εκτόξευσαν αψίδες νερού για την επίσημη υποδοχή αυτού του εντυπωσιακού αεροσκάφους της Lufthansa. Το Α350-900 στην παρθενική του πτήση δεν είχε επιβάτες, μετέφερε όμως έναν Χριστουγεννιάτικο άγγελο της Lufthansa, την εργαζόμενη Anja Oskoui, που είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο στη βαλίτσα της: Μια επιταγή 10.000 € από τη Help Alliance, τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό των εργαζομένων της Lufthansa, την οποία παρέδωσε ως δωρεά στο ορφανοτροφείο του Μονάχου (φώτο).
Ο οργανισμός Help Alliance δραστηριοποιείται για περισσότερα από 17 χρόνια. Αποστολή του είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη μας να μπορούν να αποφασίζουν οι ίδιοι για τη ζωή τους.

Η Airbus έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό βίντεο από την κατασκευή του Airbus A350-900 της Lufthansa. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.a350xwb.com/delivery/lufthansa/

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments