Η United Airlines ξεκίνησε ξανά από σήμερα απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τον κόμβο της στη Νέα Υόρκη, το Newark Liberty International Airport. Η σύνδεση είναι εποχική, με διάρκεια έως και τις 5 Οκτωβρίου.

Η πτήση UA125 αναχωρεί καθημερινά από την Αθήνα στις 12:15 μ.μ., και φτάνει στη Ν. Υόρκη/Newark στις 4:15 π.μ. την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής, με κωδικό UA124, αναχωρεί από τη Ν. Υόρκη /Newark καθημερινά στις 5:40 μ.μ., και προσγειώνεται στην Αθήνα στις 10:30 π.μ. την επόμενη ημέρα (ώρες τοπικές). Η διάρκεια των πτήσεων είναι 11 ώρες προς τη Ν. Υόρκη και 9 ώρες και 50 λεπτά προς την Αθήνα.

Οι πτήσεις από την Αθήνα έχουν υπολογισθεί να είναι χρονικά βολικές ώστε να συνδέονται από τη Νέα Υόρκη/Newark με ένα εκτενές δίκτυο πτήσεων σε προορισμούς σε όλη την αμερικανική ήπειρο. Η United πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο New York/Newark σε περισσότερους από 300 προορισμούς σε όλη τη Βόρεια, την Κεντρική και τη Νότια Αμερική, καθώς και την Καραϊβική, εκ των οποίων περισσότεροι από 100 εξυπηρετούνται χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς.

Η United διαθέτει το μεγαλύτερο κόμβο στη μητροπολιτική περιοχή της Ν. Υόρκης, στο αεροδρόμιο Newark Liberty International. Σε απόσταση μόλις 25 χιλιομέτρων από το Μανχάταν, το αεροδρόμιο προσφέρει την ταχύτερη επίγεια πρόσβαση σε πολλά σημεία της πόλης, με μέσα όπως είναι το AirTrain, το οποίο καλύπτει τη διαδρομή προς το New York Penn Station στο κεντρικό Μανχάταν σε χρόνο μικρότερο των 30 λεπτών.
Οι πτήσεις εκτελούνται από αεροσκάφος Boeing 767-300 με συνολικά 214 θέσεις – 30 θέσεις που γίνονται επίπεδα κρεβάτια στη United Polaris business class και 184 θέσεις στη United Economy, συμπεριλαμβανομένων 49 Economy Plus θέσεων με επιπλέον χώρο για τα πόδια και αυξημένο προσωπικό χώρο.
Η United Economy προσφέρει φαγητό, αναψυκτικά, χυμούς, μπύρα και κρασί, τσάι, καφέ και πρόγραμμα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης. Στα περισσότερα αεροσκάφη, οι θέσεις περιλαμβάνουν προσαρμοζόμενο μαξιλαράκι κεφαλής και προσωπικό «on-demand» σύστημα ψυχαγωγίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments