Το πρώτο A319neo της Airbus πραγματοποίησε την παρθενική του πτήση πριν δυο μέρες. Το μικρότερο μέλος της οικογένειας A320neo, το οποίο διαθέτει κινητήρες CFM International LEAP-1A απογειώθηκε από το Αμβούργο και προσγειώθηκε στην Τουλούζη μετά από πτήση 5 ωρών.

Η πτήση αυτή ήταν μια ευκαιρία για το πλήρωμα να αξιολογήσει το γενικό χειρισμό του αεροπλάνου και να ελέγξει τα κύρια συστήματα.

Η οικογένεια A320neo είναι παγκοσμίως η πρώτη σε πωλήσεις σειρά παραγωγής αεροσκαφών μονού διαδρόμου, με περισσότερες από 5.000 παραγγελίες από 90 εταιρείες, κατέχοντας περίπου μερίδιο αγοράς 60%. Το A320neo ενσωματώνει τις πιο προηγμένες νέες τεχνολογίες που συμπεριλαμβάνουν νέας γενιάς κινητήρες, και διάταξη πτερύγων με Sharklet, που μαζί συμβάλλουν σε μείωση της κατανάλωσης καυσίμων κατά 15% από την πρώτη ημέρα και 20% από το 2020. Προσφέρει επίσης μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης εντός του αεροσκάφους.

Με ένα αεροσκάφος σε τρία μεγέθη ( A319neo, A320neo & A321neo), η οικογένεια A320neo, εξυπηρετεί από 100 έως 240 επιβάτες, χωρίς πρόβλημα και καλύπτει όλο το τμήμα της αγοράς αεροσκαφών μονού διαδρόμου σε όλο το εύρος χωρητικότητας και αποστάσεων εμβέλειας.

Το A319neo είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειας A320neo . Προσφέρει στις εταιρίες που θα το λειτουργήσουν υπέρτερες συνθήκες, είτε βρίσκετε σε ζεστά ή υψηλού υψομέτρου περιβάλλοντα. Μπορεί να φιλοξενεί 160 επιβάτες χωρία κανένα συμβιβασμό στην άνεση τους.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments