Το Παμπόροβο, το εξαιρετικό χιονοδρομικό κέντρο στη γειτονική Βουλγαρία, προετοιμάζεται να υποδεχθεί τους φίλους του χιονιού τη νέα χειμερινή περίοδο με νέες υποδομές, πολλά συναρπαστικά event και νέες δυνατότητες.

Παγκόσμιο Κύπελλο Snowboard
Τον Ιανουάριο, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Παμπόροβο θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Snowboard της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκι και Snowboard (FIS). Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 20-21 Ιανουαρίου στην πλαγιά Stenata (The Wall) και θα υποδεχτεί τους καλύτερους διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο. Αμέσως μετά, το Παμπόροβο θα υποδεχθεί τους συμμετέχοντες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Snowboard, στις 23-24 Ιανουαρίου, οι οποίοι θα συνεχίσουν τον διαγωνισμό σε παράλληλα αγωνίσματα.

Νέος εξαθέσιος αναβατήρας
Το Παμπόροβο θα ξεκινήσει τη σεζόν θέτοντας σε λειτουργία έναν ολοκαίνουριο εξαθέσιο αναβατήρα: Malina – Snezhanka Peak, με χωρητικότητα 3.000 άτομα/ώρα και ταχύτητα 6 μέτρα/δευτερόλεπτο. Πρόκειται για μια εγκατάσταση με την πιο προηγμένη αποσυμπλεκόμενη τεχνολογία κίνησης, που θα εξαλείψει την αναμονή ακόμη και κατά τις πιο πολυσύχναστες ημέρες και ώρες της σεζόν.

Εκσυγχρονισμός του συστήματος τεχνητής χιόνωσης με μέγιστη κάλυψη του κέντρου
Το Παμπόροβο συνεχίζει να βελτιώνει το χιονοδρομικό κέντρο προκειμένου να εγγυηθεί μια σταθερή χιονοκάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Χάρη στο καλά αναπτυγμένο σύστημα τεχνητής χιόνωσης, η αποτελεσματικότητα του οποίου αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, και ειδικά πέρυσι, το Παμπόροβο είναι ένα από τα λίγα θέρετρα στην Ευρώπη με ασφαλείς συνθήκες για χειμερινά σπορ από την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Με τα 300 κανόνια που διαθέτει και με τις κατάλληλες συνθήκες, το Παμπόροβο μπορεί να διαθέσει έναν ικανοποιητικό αριθμό πιστών με τεχνητή χιονοκάλυψη σε 72 ώρες μόνο.

Αναβάθμιση της Νότιας Ζώνης
Το χιονοδρομικό επίσης επεκτείνει τη ζώνη σκι προς τα νότια, ενώ ανανεώνεται μια αγαπημένη ζώνη ψυχαγωγίας – Fun Zone, που ήταν ανενεργή τα τελευταία χρόνια. Δώδεκα νέα κανόνια τεχνητού χιονιού έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της πίστας 8, εξασφαλίζοντας έτσι μόνιμη χιονοκάλυψη.

Παιδικό Πάρκο Χιονιού
Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν φέτος, απολαμβάνοντας το ολοκαίνουργιο Snow Park εκμάθησης, στη βάση Malina.

Νέα υπηρεσία για επισκευή ski & snowboard
Η Pamporovo JSCo απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο αυτοματοποιημένο μηχάνημα, τύπου ρομπότ, για την συντήρηση των σκι και snowboard. Η υπηρεσία επισκευής βρίσκεται στην βάση Malina.

Προγράμματα πιστότητας και συνεργασίας με την Turkish Airlines
Για πρώτη φορά φέτος και για τους σκοπούς της προώθησης της Συνεργασίας με την Turkish Airlines, το Παμπόροβο θα προσφέρει Miles&Smiles σε τριπλό ποσό για όλους τους πιστούς πελάτες της Turkish Airlines και του θέρετρου, που θα αγοράσουν πακέτα υπηρεσιών σκι, κάρτες lift και διαμονή στα ξενοδοχεία Orlovetz 5* και Perelik 5*.

Καμπάνια Προπώλησης Καρτών Lift “SELECT”
Το Παμπόροβο ξεκινάει την πώληση των καρτών lift “SELECT”. Από σήμερα και έως τις 15 Νοεμβρίου, μπορείτε να προαγοράσετε τις κάρτες σας με τις περσινές τιμές διασφαλίζοντας τις διακοπές σας στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Οι κάρτες lift “SELECT” δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία ως προς το πότε πρέπει να χρησιμοποιηθούν, και η ενεργοποίηση ξεκινά με την αρχική διέλευση από οποιοδήποτε από τα τουρνικέ του χιονοδρομικού, για όλη την επερχόμενη χειμερινή περίοδο, και θα ισχύει για έναν αριθμό συνεχόμενων ημερών ανάλογα με τον τύπο της κάρτας που αγοράστηκε.
Για πρώτη φορά φέτος, μπορείτε να αγοράσετε ένα Sunday Morning SELECT Ski Pass, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Κυριακές από τις 08:45 π.μ. έως τις 12:45 μ.μ., επίσης χωρίς προεπιλεγμένη ημερομηνία.
Εάν αγοράσετε μία κάρτα lift για τo χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβο, ως μπόνους θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το χιονοδρομικό κέντρο του Chepelare, υπό την προϋπόθεση ότι είναι ανοιχτό.
Οι τιμές όλων των καρτών lift “SELECT”, καθώς και οι περίοδοι προσφοράς, υπάρχουν στο www.pamporovo.me.

Αναβαθμισμένα ξενοδοχεία 5 αστέρων, Perelik 5* και Orlovetz 5*
Με την έναρξη αυτής της χειμερινής περιόδου, το ξενοδοχείο Perelik 5* θα καλωσορίσει τους επισκέπτες του με επιπλέον παροχές για τα παιδιά, δηλαδή μια νέα παιδική πισίνα βάθους 80 εκατοστών, ένα παιδικό κλαμπ με διασκεδαστές για παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών και ένα σαλόνι Body & Soul SPA.
Λαμβάνοντας υπόψη το αυξημένο ενδιαφέρον και ακολουθώντας το παράδειγμα ορισμένων μεγάλων χειμερινών ξενοδοχείων 5* αστέρων στην Ευρώπη, φέτος το εστιατόριο του Orlovetz 5* θα προσφέρει το Premium Dinner Package, προσφέροντας ένα πλούσιο μενού σύμφωνα με τις προτιμήσεις του καθένα.
Στον τελευταίο όροφο του Orlovetz 5*, βρίσκεται το ανακαινισμένο Sky Bar, με μεγάλη βεράντα και πανοραμική θέα προς τα βουνά και την κορυφή Snezhanka, όπου κάθε επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει με ποικιλία ποτών και μοναδικά επιδόρπια.
Ακολουθώντας την ιδέα των Ski Passes, και τα δύο κορυφαία ξενοδοχεία, το Perelik 5* και το Orlovetz 5*, θα συνεχίσουν τους προνομιακούς όρους από 01 Νοεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2023 – όπου θα προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για έγκαιρες κρατήσεις μέσω των επίσημων ιστοσελίδων των ξενοδοχείων Perelik και Orlovetz, καθώς και στο www.pamporovo.me

Εκδρομές από Θεσσαλονίκη
Διακεκριμένος υποστηρικτής του Παμπόροβο είναι το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης EXPLOSIVO, το οποίο οργανώνει εκδρομές με προγραμματισμένες αναχωρήσεις για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και για όλη την χειμερινή περίοδο.
Μέσω του EXPLOSIVO υπάρχει επίσης δυνατότητα κράτησης στα πολυτελή ξενοδοχεία Perelik 5* και Orlovetz 5* σε προνομιακές τιμές.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκδρομές στο Παμπόροβο και τα ξενοδοχεία Perelik 5* και Orlovetz 5*, στο explosivo.gr
Για περισσότερες πληροφορίες για το Χιονοδρομικό θέρετρο του Παμπόροβο, επισκεφθείτε το www.pamporovo.me.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments