Η RateHawk είναι μια ολοκληρωμένη (B2B) πλατφόρμα κρατήσεων, που παρέχει όλους τους τύπους ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε ένα ενιαίο σύστημα κρατήσεων. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της είναι η πλούσια προσφορά ξενοδοχείων: Η RateHawk προσφέρει πάνω από 2,5 εκατομμύρια επιλογές καταλυμάτων, ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα ξενοδοχείων στην παγκόσμια αγορά. Για να το καταφέρει αυτό συνεργάζεται με περισσότερους από 250 προμηθευτές χονδρικής πώλησης και έχει επιπλέον συνάψει 92.000 απευθείας συμβόλαια ξενοδοχείων. Η προσέγγιση αυτή επιτρέπει στη RateHawk να προσφέρει στους συνεργάτες της την μεγαλύτερη δυνατή επιλογή καταλυμάτων στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Εκτός από ξενοδοχεία, η πλατφόρμα της RateHawk διαθέτει επίσης:

– αεροπορικά εισιτήρια για 400+ αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων 150 low cost αεροπορικών εταιρειών,
-ενοικιάσεις αυτοκινήτων μέσω 20+ προμηθευτών,
– offline group κρατήσεις και δραστηριότητες,
– υπηρεσίες transfer σε περισσότερες από 150 χώρες.

H RateHawk εξοικονομεί χρόνο στους ταξιδιωτικούς πράκτορες, δεδομένου ότι όλες οι βασικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν μέσα από ένα ενιαίο σύστημα κρατήσεων, χωρίς να χρειάζεται έρευνα σε άλλες εταιρίες ή στο διαδίκτυο.
Η υπηρεσία Precheck για κάθε κράτηση, αυξάνει την εμπιστοσύνη του ταξιδιωτικού πράκτορα, εξασφαλίζοντας την απευθείας επιβεβαίωση με το ξενοδοχείο εκ των προτέρων. Αυτό το προληπτικό μέτρο ελαχιστοποιεί τα πιθανά απρόοπτα στον τουρισμό, ελαχιστοποιώντας το άγχος διεκπεραίωσης για τους τουριστικούς πράκτορες.
Η RateHawk διαθέτει μια έμπειρη Ελληνική ομάδα πωλήσεων με έδρα στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Φιλαλήθη, Εμπορικού Διευθυντή Ελλάδος και Κύπρου, που αποτελείται από 15 στελέχη για την υποστήριξη και εκπαίδευση όλων των Ελλήνων συνεργατών. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει πλήρη υποστήριξη 24/7, όπως και ελληνόφωνη τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης κατά τις εργάσιμες ώρες που καλύπτει όλες τις ανάγκες των τουριστικών πρακτόρων και παρέχει υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στους συνεργάτες της.
Περισσότεροι από 70.000 συνεργάτες (τουριστικά γραφεία, tour operators, ταξιδιωτικές εταιρίες, κτλ.) σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν την RateHawk για να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Αν θέλετε να απογειώσετε την ταξιδιωτική σας επιχείρηση, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε την Ratehawk σήμερα.
Μάθετε περισσότερα και κάντε δωρεάν την εγγραφή σας ΕΔΩ

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments