Καθώς η γρίπη Η1Ν1 και ο Covid επανήλθαν, οι σχολικές εκδρομές που ξεκίνησαν πάλι αντιμετωπίζουν ένα επιπρόσθετο πρόβλημα. Τι θα γίνει με τους μαθητές που θα πληρώσουν την εκδρομή τους αλλά λόγω νόσησης δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν;
Η εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε Πρακτορεύσεις Ασφαλίσεων, κορυφαία στον χώρο των ταξιδιωτικών ασφαλίσεων, έδωσε λύση και σ΄αυτό. Στα προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης μέσω των οποίων μπορούν να ασφαλιστούν όλες οι μαθητικές εκδρομές, καλύπτονται πλέον και οι ακυρωτικές δαπάνες από γρίπη Η1Ν1 καθώς και από Covid. Όσοι μαθητές δεν μπορέσουν να πάνε στην εκδρομή θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποζημιωθεί ο ασφαλισμένος δεν απαιτείται νοσηλεία σε νοσοκομείο ή κλινική, παρά μόνο η προσκόμιση διαγνωστικού τεστ από μικροβιολογικό εργαστήριο για την Η1Ν1 ή θετικό τεστ covid μέσω gov.gr . Η κάλυψη αφορά όχι μόνο στους μαθητές, αλλά και όσους συνοδεύουν τις εκδρομές, καθηγητές και γονείς.
Η συγκεκριμένη ασφάλιση κοστίζει ελάχιστα και καλύπτει επιπλέον ότι μια ταξιδιωτική ασφάλιση (αποζημίωση για καθυστέρηση πτήσης, απώλεια ή καθυστέρηση παραλαβής αποσκευών, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ό,τι άλλο απρόοπτο συμβεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού).
Τα τουριστικά γραφεία που διοργανώνουν σχολικές εκδρομές έχουν ήδη ενημερωθεί για την συγκεκριμένη επέκταση (γρίπη Η1Ν1 και Covid) στα προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης , και καλό είναι να ενημερώσουν με την σειρά τους και τα Σχολεία που συνεργάζονται.

Τις ταξιδιωτικές ασφάλειες της ΑΝΑΞ θα τις βρείτε στα τουριστικά γραφεία όλης της χώρας ή στα υποκαταστήματά της εταιρείας:

Τηλεφωνικό κέντρο Ταξιδιωτικών Ασφαλίσεων 2316 477417 & mail : insurancetravel@anax.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΑ
Μαρίνου Αντύπα 42 – Θέρμη
Τούμπα
Λαμπράκη 175 – Θεσσαλονίκη
ΑΘΗΝΑ
Λυκούργου 2 και Κηφισίας – Χαλάνδρι
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δημοκρίτου 9

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments