Μπορεί ένα τουριστικό γραφείο να έχει σχεδιάσει την καλύτερη εκδρομή στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Ωστόσο τα απρόβλεπτα πάντα παραμονεύουν. Κάποιοι πελάτες ακύρωσαν την συμμετοχή τους επικαλούμενοι ασθένεια και ζητούν πίσω τα χρήματα τους, που το τουριστικό γραφείο ήδη έδωσε σε αεροπορική και ξενοδοχείο.
Οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο δεν έφτασαν, κάτι που συμβαίνει συχνά αυτή την εποχή και οι πελάτες χρειάζεται να αγοράσουν τα απαραίτητα μέχρι τη μέρα που θα τις παραλάβουν. Μπορεί κάποιοι πελάτες να αρρωστήσουν κατά τη διάρκεια της εκδρομής, να χρειαστούν γιατρό ή να συμβεί κάποιο ατύχημα. Μπορεί ακόμη να συμβούν πολλά απρόοπτα.
Τότε για το τουριστικό γραφείο η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι πολύ δύσκολη και ψυχοφθόρα. Πρέπει μόνο του να την διαχειριστεί υπό την πίεση των πελατών του που δικαίως είναι αναστατωμένοι. Η φήμη του γραφείου κινδυνεύει….
Όλα αυτά αντιμετωπίζονται πολύ πιο εύκολα αν το τουριστικό γραφείο είχε προβλέψει στο κόστος του τουριστικού πακέτου να ενσωματώσει και την ταξιδιωτική ασφάλιση. Όχι μόνο την υποχρεωτική, δηλαδή την ασφάλιση αστικής ευθύνης, αλλά μια κανονική ταξιδιωτική ασφάλιση που θα βοηθήσει τον ταξιδιώτη σε ότι απρόοπτο του συμβεί ακόμη και πριν ξεκινήσει από το σπίτι του.
Το κόστος είναι ελάχιστο καθώς ξεκινά από τρία ευρώ το άτομο ανά ταξίδι, αλλά τα οφέλη πολλά. Τα απρόοπτα αντιμετωπίζονται ευκολότερα, το τουριστικό γραφείο δεν θα δει το ταμείο του να εξανεμίζεται ενώ θα δει την φήμη του να εκτοξεύεται ως σοβαρό και αξιόπιστο.

Η εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε Πρακτορεύσεις Ασφαλίσεων…

Η εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε Πρακτορεύσεις Ασφαλίσεων, ειδικεύεται μεταξύ άλλων στην ταξιδιωτική ασφάλιση για περισσότερο από 25 χρόνια , διατηρώντας τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Με τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης της ΑΝΑΞ, τα ταξιδιωτικά γραφεία και οι πελάτες τους έχουν το κεφάλι τους ήσυχο καθώς αισθάνονται ασφάλεια στο ταξίδι τους. Αν κάτι απρόοπτο συμβεί θα το ξεπεράσουν με τον πιο εύκολο τρόπο και θα έχουν την ΑΝΑΞ δίπλα τους να τους συμπαρασταθεί όπως το έκανε σε εκατοντάδες περιπτώσεις εδώ και δεκαετίες.

Τα τουριστικά γραφεία θα βρουν τις ταξιδιωτικές ασφάλειες της ΑΝΑΞ:
-Στο τηλεφωνικό κέντρο Ταξιδιωτικών Ασφαλίσεων 2316 477417 & mail : insurancetravel@anax.gr
– ή στα υποκαταστήματά της εταιρείας:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΑ

Μαρίνου Αντύπα 42 – Θέρμη

ΤΟΥΜΠΑ
Λαμπράκη 175 – Θεσσαλονίκη

ΑΘΗΝΑ
Λυκούργου 2 και Κηφισίας – Χαλάνδρι

ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δημοκρίτου 9

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments