Σε κάθε αργία οι βορειοελλαδίτες βρίσκουν την ευκαιρία να επισκεφτούν πόλεις και αξιοθέατα των γειτονικών χωρών, όπως το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, την Κωνσταντινούπολη και τις Δαλματικές Ακτές!
Αρκετά τουριστικά γραφεία περιλαμβάνουν στο πρόγραμμα τους βραδινή αναχώρηση, ώστε οι εκδρομείς να κερδίζουν ουσιαστικά μία επιπλέον ημέρα στον προορισμό τους! Η απόσταση προς τις περισσότερες αυτές πόλεις διανύεται με λεωφορείο περίπου σε 10-12 ώρες. Αυτό σημαίνει πως ξεκινώντας στις 09.00μμ το βράδυ, φτάνεις στον προορισμό σου στις 09.00 με 10.00 το πρωί της επόμενης μέρας, αντί για 18.00 με 19.00 το απόγευμα (σχεδόν χαμένη ημέρα), όπως συμβαίνει στις εκδρομές που ξεκινούν το πρωί. Παράλληλα κερδίζεις και το κόστος μιας διανυκτέρευσης.
Είναι ιδανικό για όσους είτε λόγω άγχους, είτε λόγω απόστασης δεν θα είχαν κοιμηθεί καλά έτσι κι αλλιώς αν θα αναχωρούσαν 06.00 το πρωί και για αυτούς που έχουν περιορισμένο χρόνο διακοπών!
Το γραφείο που διοργανώνει μεγάλη γκάμα τέτοιων εκδρομών είναι το Grecos.gr Travel
Δείτε αναλυτικά τιμές και πρόγραμμα για την περίοδο του Πάσχα και όχι μόνο : https://shorturl.at/hDJ67.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία, του Grecos.gr Travel, Ναυάρχου Κουντουριώτη, κάτω στο λιμάνι ή να επικοινωνήσετε στο τηλ: 2310 55 55 56.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments