Μια ακόμη ιδιαίτερη ταξιδιωτική πρόταση κάνει το τουριστικό γραφείο Silver Holidays. Πάσχα στον αξεπέραστο Πόντο που τόσα έχει να πει σε μας τους Έλληνες. Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο από τον Στέφανο Χατζημανώλη, ιδιοκτήτη του Silver Holidays, που γνωρίζει την περιοχή όσο λίγοι.
Πρόκειται για εξαήμερο πρόγραμμα που αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 2 Μαϊού με απευθείας πτήση τσάρτερ της Aegean για τη Σμύρνη. Μετά από μια διανυκτέρευση στη Σμύρνη και ξενάγηση στην πόλη, την επόμενη μέρα το γκρουπ αναχωρεί με εσωτερική πτήση για την Τραπεζούντα.
Στις μέρες τις παραμονής τους, οι εκδρομείς θα επισκεφτούν και θα ξεναγηθούν στα σημαντικότερα αξιοθέατα και μνημεία της περιοχής του Πόντου. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ, ΣΟΥΡΜΕΝΑ, ΜΑΤΣΟΥΚΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΛΙΜΝΗ ΣΑΡΑΧΟ, ΚΡΩΜΝΗ.
Η επιστροφή γίνεται με τον ίδιο τρόπο και νέα παραμονή και ξενάγηση στη Σμύρνη και την ευρύτερη περιοχή ΒΟΥΡΛΑ, ΑΛΑΤΣΑΤΑ, ΚΡΗΝΗ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αεροπορική μετάβαση, και διανυκτερεύσεις στη Σμύρνη και την Τραπεζούντα σε εξαιρετικά ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων με πρωινό και γεύμα την Κυριακή του Πάσχα.
Περισσότερες πληροφορίες: 2311.298159 και στο www.silverholidays.gr

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments