Την πρώτη του διέλευση για φέτος θα κάνει αύριο Τέταρτη από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο Crystal, της ελληνικής Celestyal. Είναι αυτό που άλλαξε το τοπίο της κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη, καθώς χρησιμοποιεί το λιμάνι για home porting, δηλαδή ένα μέρος των επιβατών του ξεκινά την κρουαζιέρα από τη Θεσσαλονίκη. Αυτοί οι επιβάτες δεν είναι μόνο βορειοελλαδίτες αλλά και βαλκάνιοι, ακόμη και Αμερικανοί που μένουν μια νύχτα στη πόλη πριν ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους στα ελληνικά νησιά. Ήδη οι κρατήσεις πηγαίνουν εξαιρετικά και οι διαθέσιμες καμπίνες εξαντλούνται.
Συνολικά το Crystal θα κάνει φέτος 31 διελεύσεις από τη Θεσσαλονίκης, περίπου τις μισές από το σύνολο των διελεύσεων στο λιμάνι, ωστόσο από τις 3 Σεπτεμβρίου θα δώσει τη θέση του στο νέο απόκτημα της Celestyal, το κρουαζιερόπλοιο Journey που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους επιβάτες.
Οι δυο πρώτες διελεύσεις του Crystal θα γίνουν ημέρα Τετάρτη ενώ στη συνέχεια κάθε Κυριακή. Κάποιες Κυριακές η παρουσία του θα συμπίπτει με άλλο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι, οπότε εκείνη τη μέρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα γεμίζει με τουρίστες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments