Ένα νέο κρουαζιερόπλοιο που αναμένεται να καταπλήξει με τις καινοτομίες του, «γεννιέται» στα ναυπηγεία της Φιλανδίας. Το όνομά του είναι Star of the Seas και ανήκει στην Royal Caribbean International, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο. Θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις μαγευτικές κρουαζιέρες του το καλοκαίρι του 2025.
Θα είναι γεμάτο με νέες αλλά και παλιότερες, αγαπημένες εμπειρίες που θ΄απευθύνονται σε κάθε τύπο οικογένειας και σε όσους αναζητούν την περιπέτεια ώστε να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις.
Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν έξι διαφορετικές νεροτσουλήθρες στο waterpark του πλοίου, Thrill Island, επτά πισίνες, μια για κάθε ημέρα της εβδομάδας, την «γειτονιά» Surfside στην οποία οι οικογένειες με μικρά παιδιά θα μπορούν να περάσουν ολόκληρη την ημέρα , ψυχαγωγικές παραστάσεις στον πάγο, στον αέρα, στο νερό και στην σκηνή, περισσότερες από 40 επιλογές για φαγητό και ποτό και άλλα πολλά.
Το Star of the Seas θα είναι το τρίτο πλοίο της εταιρείας που θα τροφοδοτείται από υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), συνδυάζοντας τη χρήση του καθαρότερου καυσίμου που είναι διαθέσιμο μέχρι σήμερα στη ναυτιλία με κορυφαία περιβαλλοντικά προγράμματα στον κλάδο. Εφοδιασμένο με εφαρμογές που ποικίλουν από συστήματα ανάκτησης απορριπτόμενης θερμότητας μέχρι τη σύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα στην ξηρά, το Star of the Seas θα είναι το πιο βιώσιμο πλοίο της εταιρείας, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τον Όμιλο της Royal Caribbean προς την ένταξη στο στόλο ενός πλοίου με καθαρές μηδενικές εκπομπές έως το 2035.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments