Η Air Canada επανεκκίνησε τις απευθείας πτήσεις της μεταξύ της Ελλάδας και του Καναδά. Όπως ανακοινώθηκε σε σχετική εκδήλωση (φώτο) το εποχικό δρομολόγιο της εταιρείας μεταξύ της Αθήνας και του Μόντρεαλ εκτελείται από τις 28 Μαρτίου έως τις 26 Νοεμβρίου, ενώ το εποχικό δρομολόγιο μεταξύ της Αθήνας και του Τορόντο προσφέρεται από τις 29 Μαρτίου έως τις 27 Νοεμβρίου. Και τα δύο δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Η Air Canada προσφέρει τις περισσότερες απευθείας πτήσεις από την Ελλάδα προς τον Καναδά από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία.
Οι πτήσεις της Air Canada από την Αθήνα προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο θα εκτελούνται κυρίως με αεροσκάφη Boeing 777-300ER, χωρητικότητας 450 επιβατών. Το αεροσκάφος Boeing 777-300ER διαθέτει τρεις κατηγορίες καμπίνας, από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι πελάτες, τη Signature με θέσεις που μετατρέπονται πλήρως σε κρεβάτι, την Premium Economy με μεγαλύτερες θέσεις, πρόσθετο χώρο για τα πόδια και premium υπηρεσίες, και την Economy, που περιλαμβάνει δωρεάν γεύματα, κρασιά και ποτά εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από γνωστούς Σεφ.
Όλες οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες για άμεση συνδεσιμότητα με το εκτεταμένο δίκτυο της Air Canada στη Βόρεια Αμερική.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή των εποχικών πτήσεών μας από την Αθήνα απευθείας προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο», δήλωσε ο Stefano Casaregola, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων της Air Canada στην Ελλάδα. «Οι έως και 2 ημερήσιες πτήσεις μας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, όχι μόνο θα παρέχουν στους πελάτες μας από την Ελλάδα απευθείας σύνδεση με τον Καναδά, αλλά επιπλέον άμμεσες ανταποκρίσεις σε όλες τις πόλεις του Καναδά καθώς επίσης και στο εκτεταμμένο δίκτυό μας σε Β. Αμερική και Καραιβική. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε στα αεροσκάφη μας τους πελάτες μας για να ανακαλύψουν τον Καναδά και να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες μας.”
Οι επιβάτες που αναχωρούν από την Ελλάδα με προορισμό της ΗΠΑ, μέσω Τορόντο ή Μοντρεαλ, δεν απαιτείται να παραλάβουν τις αποσκευές τους κατά τη διαδικασία διέλευσης (transit) και έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν εκ των προτέρων, στο Μόντρεαλ και στο Τορόντο, τις διαδικασίες τελωνειακού ελέγχου και μετανάστευσης των ΗΠΑ.
Στη φωτογραφία από αριστερά:
-Γιάννης Παράσχης, CEO, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
-Stefano Casaregola, Air Canada Regional Manager Sales Greece
-Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Τουρισμού
-Anna-Karine Asselin, Πρέσβης του Καναδά
-Σαπφώ Τριαντάρη, Business Development Manager, Air Canada
-Νίκος Σοφιάδης, Deputy Managing Director, Goldair S.Α.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments