Δυο απευθείας πτήσεις από το Παρίσι για την Κεφαλλονιά δρομολογεί την φετινή θερινή περίοδο η Transavia. Οι πτήσεις ξεκινούν στις 22 Απριλίου και θα σταματήσουν στις 28 Οκτωβρίου.
Αυτό ανακοινώθηκε και επισήμως σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας στο Pavillon Elysée, κεντρικό χώρο εκδηλώσεων στο Παρίσι.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς της Γαλλίας είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το εξαίρετο φυσικό κάλλος , τη γαστρονομική ταυτότητα και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κεφαλονιάς.
Για την αεροπορική σύνδεση μίλησε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Transavia, Nicolas Henin, τονίζοντας πως η εταιρεία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα θερμή ανταπόκριση στις κρατήσεις για την Κεφαλλονιά.
Στο χαιρετισμό της, η Ειδική Σύμβουλος Τουρισμού και Υπεύθυνη ∆ημοσίων Σχέσεων της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου Κεφαλλονιάς, Μαρίνα Βεργωτή, δήλωσε ότι το άνοιγμα του προορισμού στη γαλλική αγορά σηματοδοτεί ένα γεγονός ιστορικής σημασίας για το νησί και επιβεβαιώνει τη δυναμική του προορισμού.
Τρεις τυχεροί προσκεκλημένοι κέρδισαν εισιτήρια μετ’ επιστροφής και διαμονή στην Κεφαλλονιά, με την ευγενική χορηγία της Transavia και των ξενοδοχειακών μονάδων της Κεφαλλονιάς.
Την εκδήλωση πλαισίωσε ζωντανή μουσική από τον ταλαντούχο καλλιτέχνη, Ορέστη Καλαμπαλίκη, με παραδοσιακά ακούσματα της Κεφαλλονιάς.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments