Οι αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν να βρουν τρόπους να ικανοποιήσουν τους εθισμένους στις αεροπορικές πτήσεις που λόγω κορωνοϊού τις στερήθηκαν.
Έτσι μετά τις πτήσεις στο πουθενά, η Ταϊβανέζικη αεροπορική εταιρεία Eva Air διοργανώνει πτήσεις για ραντεβού στα τυφλά. Απευθύνεται σε ελεύθερους και ελεύθερες που θα ήθελαν μα γνωρίσουν το ταίρι τους.
Θα γίνουν τρεις τέτοιες πτήσεις, Χριστούγεννα, παραμονή πρωτοχρονιάς και ανήμερα πρωτοχρονιάς και θα λάβουν μέρος 20 άνδρες και 20 γυναίκες σε κάθε μια. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι μεταξύ 24 και 35 ετών και οι άνδρες από 28 έως 38 ετών.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 250 δολάρια και σχεδόν έχουν εξαντληθεί. Το αεροσκάφος θα πετάξει πάνω από σημαντικές τοποθεσίες της Ταϊβάν πριν επιστρέψει και πάλι στην πρωτεύουσα Ταϊπέι, δίνοντας ωστόσο τον ανάλογο χρόνο στους ελεύθερους να γνωριστούν μεταξύ τους. Και αν δεν προλάβουν, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία μετά την πτήση σε γεύμα στο αεροδρόμιο σε ρομαντική ατμόσφαιρα.
Η είδηση είναι για γέλια, ωστόσο στην παρανοϊκή εποχή που ζούμε τίποτε πλέον δεν μας εκπλήσσει. Η Ταϊβάν, χώρα νησί, είναι αποκομμένη από τον έξω κόσμο λόγω πανδημίας και τα αεροσκάφη παραμένουν καθηλωμένα. Κάτι έπρεπε να σκαρφιστούν οι εταιρείες για να δουν λίγο μετρητό στο ταμείο τους.
Θυμίζουμε πως από την Ταϊβάν ξεκίνησαν και οι πτήσεις στο πουθενά, δηλαδή πτήσεις που ξεκινούν από το αεροδρόμιο της Ταϊπέι και προσγειώνονται σ΄αυτό λίγες ώρες μετά, αφού περάσουν πάνω από σημαντικές τοποθεσίες της χώρας.
Τέτοιες πτήσεις στη συνέχεια έγιναν από εταιρείες της Ταϊλάνδης και της Αυστραλίας, ενώ η Singapore Airlines δεν τις πραγματοποίησε μετά από επικρίσεις που δέχθηκε από περιβαλλοντικές οργανώσεις.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments