Αυτό το καλοκαίρι ξεκινά τη λειτουργία του το τέταρτο ξενοδοχείο της Costa Navarino, αυτής της ολοκληρωμένης επένδυσης τουριστικής ανάπτυξης που άλλαξε τη μοίρα της Μεσσηνίας.
Το νέο ξενοδοχείο θα είναι μέλος της Mandarin Oriental, της υπερπολυτελούς αλυσίδας που ξεκίνησε από την Ασία και εξαπλώνεται στον κόσμο.
Το νέο resort θα βρίσκεται στο Navarino Bay, μια από τις ολοκληρωμένες περιοχές ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο 1.400 στρεμμάτων, με θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου.
Το Mandarin Oriental, Costa Navarino θα περιλαμβάνει 99 σουίτες και υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα και μεγάλες βεράντες, αντλώντας έμπνευση από την αρχιτεκτονική της περιοχής.
Οι εσωτερικοί χώροι αναδεικνύουν το Μεσσηνιακό φυσικό τοπίο, με γήινους απαλούς τόνους και με την παρουσία τοπικών φυτών. Ακολουθώντας τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino, στην περιοχή Navarino Bay έχουν μεταφυτευθεί 2.700 ελαιόδεντρα και πάνω από 500.000 ενδημικοί θάμνοι διαφόρων ειδών, ενώ η κατασκευή του resort έγινε σύμφωνα με τις αυστηρές περιβαλλοντικές προδιαγραφές του προορισμού και με τις αρχές εταιρικής ευθύνης της Mandarin Oriental.
Το Mandarin Oriental, Costa Navarino θα διαθέτει πέντε εστιατόρια και μπαρ επαναπροσδιορίζουν τις ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις, αναδεικνύοντας την τοπική κουζίνα με επικεφαλής τον Σεφ Bertrand Valegeas.
Το βραβευμένο Mandarin Oriental Hotel Group ξεκινώντας τη δραστηριότητά του από την Ασία έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο brand, κάτω από την ομπρέλα του οποίου λειτουργούν 36 ξενοδοχεία και 8 residences σε 24 χώρες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments