Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της Θεσσαλονίκης που προσκλήθηκαν από την Aegean, στην πρεμιέρα του θρυλικού μιούζικαλ «Τhe Phantom of the Opera» στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης.
Ήταν τα 20 τουριστικά γραφεία με τα περισσότερα αεροπορικά εισιτήρια της Aegean τη χρονιά που μας πέρασε.
Τους προσκεκλημένους περίμενε στο φουαγέ του Μεγάρου Μουσικής η Διευθύντρια του γραφείου Θεσσαλονίκης της Aegean Ειρήνη Σιδηροπούλου με τις συνεργάτιδες της, για ένα ποτήρι κρασί πριν την παράσταση και χαλαρή συζήτηση.
Όπως μας είπε η κα Σιδηροπούλου: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα τουριστικά γραφεία για τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα στην Aegean το 2022 και την πολυετή στήριξη προς την εταιρεία. Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την συνολική τους στήριξη στο νέο ενισχυμένο δίκτυο πτήσεων από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης που πλέον περιλαμβάνει 21 απευθείας προορισμούς εξωτερικού και 12 εσωτερικού. Σημαντική ωστόσο παραμένει η συνεισφορά τους σε παραγωγή εισιτηρίων που σημειώνουν και στο ευρύτερο δίκτυο μας από την Αθήνα.
Ευχαριστούμε όσους κατάφεραν να παραβρεθούν σε αυτή την εξαιρετική πρεμιέρα και σε όσους δεν μπόρεσαν η εκτίμηση μας για την συνεργασία μας παραμένει αναλλοίωτη. Έτοιμοι και για το καλοκαίρι του 2023»
Στην πρεμιέρα προσκλήθηκαν τα τουριστικά γραφεία: ASK2TRAVEL, Marine Tours, Minima Travel , Zorpidis Travel, Herodotus Travel, Eva world, Air Maritime, Astor Travel, Voya Travel, Business Travel, Travel look, Aktina Travel, Artion, Athos Hellas, Transair, Caravel Travel, Memphis Travel, Ambotis Tours, Kourakos Travel και Simeonidis Tours.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments