Μια νέα γειτονιά πολυτελών κατοικιών αναπτύσσεται εντός του Navarino Dunes, της πρώτης περιοχής ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία.
Η νέα γειτονιά με την ονομασία Valley Greens, περιλαμβάνει κατοικίες τριών διαφορετικών τύπων, οι οποίες παραδίδονται «με το κλειδί στο χέρι» (turn-key). Στη Valley Greens θα δημιουργηθούν semi-detached κατοικίες 2-3 υπνοδωματίων επιφάνειας από 135 τ.μ. έως και 250 τ.μ. αντίστοιχα, καθώς και detached κατοικίες 4 υπνοδωματίων επιφάνειας από 300 τ.μ., ενώ οι περισσότερες θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Όλες οι κατοικίες απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα για πάντα, στους ελαιώνες και την πλούσια Μεσσηνιακή φύση αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος. Η πώλησή τους ξεκινά την τρέχουσα περίοδο, ενώ η κατασκευή τους προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός του 2026.
Η Valley Greens έρχεται να προστεθεί στις γειτονιές Sea Dunes, Olive Grove και Rolling Greens που περιλαμβάνουν custom αλλά και turn-key (εξατομικευμένες και έτοιμες προς χρήση) κατοικίες. Με την ολοκλήρωση όλων των γειτονιών, η συνολική κάλυψη παραμένει στο 10% της έκτασης των 1.300 στρεμμάτων του Navarino Dunes, διασφαλίζοντας ότι το 90% παραμένει ακάλυπτο, με κύρια χρήση το φυσικό ή το οργανωμένο πράσινο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments