«Κάποτε η Πορτογαλία ανακάλυψε τον κόσμο για τον κόσμο, και τώρα ο κόσμος ανακαλύπτει την Πορτογαλία». Αυτό λένε οι Πορτογάλοι όταν αναφέρονται στην μεγάλη τουριστική ανάπτυξη της χώρας τους, ενθυμούμενοι και την ιστορία τους από την εποχή των μεγάλων ανακαλύψεων.
Έχοντας βελτιώσει θεαματικά τις δημόσιες υποδομές που την έχουν κάνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, αλλά και το τουριστικό της μάρκετινγκ, προσελκύει τουρίστες καθ΄όλη τη διάρκεια τη χρονιάς. Σύμμαχος της η μεγάλη ιστορική και πολιτιστική της κληρονομιά, η οποία εκφράζεται με τα αρχιτεκτονικά της δημιουργήματα, τα οποία έχουν διαφυλαχθεί και αναδειχθεί πλήρως. Επίσης έχει αναπτύξει πολλές μορφές τουρισμού που προσελκύουν τουρίστες όλο το χρόνο.
Όλα αυτά θα αναφερθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Makedonia Palace την προσεχή Δευτέρα 4 Απριλίου στις 5μμ. Την διοργανώνουν τα τουριστικά γραφεία Silver Holidays και Kyklos Travel, σε συνεργασία με την Πορτογαλική πρεσβεία στην Αθήνα και τον Οργανισμό Τουρισμού της χώρας. Θα παρευρεθούν τουριστικοί πράκτορες από την Βόρεια Ελλάδα, που θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Πορτογαλία ως τουριστικός προορισμός, που τα τελευταία χρόνια προσελκύει όλο και περισσότερους Έλληνες τουρίστες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments