Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών OPTIMIST U13, για ηλικίες από 7 έως 12 ετών, φιλοξενεί η Παραλία Κατερίνης στις 16-20 Απριλίου, με
Σε λιγότερο από ένα μήνα, οι ακτές της Παραλίας Κατερίνης θα υποδεχθούν πάνω από 600 ιστιοπλόους (αθλήτριες και αθλητές, προπονητές, συνοδούς και γονείς) από όλη την Ελλάδα, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκαφών OPTIMIST U13. Διοργανωτές είναι η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης (Ν.Ο.ΚΑΤ.) και ο Δήμος Κατερίνης με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις 16-20 Απριλίου, ενώ παράλληλα με τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί και το το SeaWay Festival σε εγκαταστάσεις πλησίον του Ναυτικού Ομίλου.
Το SeaWay Festival θα παρουσιάσει στο κοινό προϊόντα και υπηρεσίες χορηγών που σχετίζονται με το άθλημα και τη θάλασσα. Επίσης, θα υπάρχει ειδικός χώρος φαγητού – ποτού (food festival) και υπαίθριες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους (κυνήγι θησαυρού, ιππασία, παιχνίδια στην άμμο, κλπ). Σύντομα, οι διοργανωτές θα παρουσιάσουν το πλήρες πρόγραμμα και τα εκθέματα του πρώτου Sea Way Festival.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments