Η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων δίνει κάποιες ελπίδες σε τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία να ανακάμψουν. Από 1ης Μαρτίου σταματά η απαγόρευση των πολυήμερων σχολικών εκδρομών. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διενεργούν ράπιντ τεστ εντός 48ωρου πριν την αναχώρηση, ενώ θα γίνονται και τα τεστ που προβλέπονται μέσα στην εβδομάδα με την επίβλεψη των συνοδών καθηγητών. Επίσης από Δευτέρα θα επιτρέπονται και οι πάσης φύσεως ημερήσιες σχολικές εκδρομές.
Καλά νέα και για τα συνέδρια καθώς χαλαρώνουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η χωρητικότητα σε μια αίθουσα συνεδρίων μπορεί πλέον να καλυφθεί στο 100% από 80% που είναι μέχρι τώρα. Επίσης δεν θα είναι υποχρεωτική η τηλεοπτική μετάδοση του συνεδρίου μέσω live streaming και θα επιτρέπεται πλέον η διανομή έντυπου και άλλου συνεδριακού υλικού.
Αυτό σε συνάρτηση με την χαλάρωση των μέτρων στην εστίαση, επαναφέρει στην κανονικότατα στη διοργάνωση των συνεδρίων αν εξαιρέσει κανείς την χρήση μάσκας αλλά και των ανάλογων πιστοποιητικών για τους συμμετέχοντες στα συνέδρια.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments