Κείμενο- Φωτογραφίες: Βάσω Τζιτζικάκη & Selfie Museum Thessaloniki

Κατά καιρούς έχουμε δει ή ακούσει για μουσεία φωτογραφιών, με ωραία διακόσμηση, όπου νέοι και νέες –κυρίως- σπεύδουν να φωτογραφηθούν. Στο εξωτερικό τέτοιου είδους διαδραστικά μουσεία αυξάνονται και πληθύνονται χάριν στην εποχή των social media που διανύουμε.
Η Ελλάδα, κατά τα τέλη του προηγούμενου μήνα απέκτησε το πρώτο της Selfie Museum, το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Στην οδό Μητροπόλεως 66, στο κέντρο της πόλης, μας περιμένει κατόπιν ραντεβού, ένας χώρος 200 τ.μ γεμάτος με θεματικά «δωμάτια» και σκηνικά άκρως φωτογενή και «ινσταγκραμικά» για να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια, την παρέα, τον σύντροφο ή ακόμη και μόνοι μας. Παρέχεται ο απαραίτητος εξοπλισμός ώστε ο φωτισμός να «απογειώνει» την φωτογραφία και να εκτοξεύει τα likes των πρωταγωνιστών της.
Πίσω από αυτό το πρωτότυπο και καινοτόμο εγχείρημα βρίσκονται δύο γυναίκες, η Μαρία Κουτουπά και η Γιασμίν Αλιζαντέ, που δραστηριοποιούνται στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και στα social media αντίστοιχα. Ο χώρος είναι ανοιχτός για όλες τις ηλικίες, τα φύλα αλλά και για τα μικρόσωμα κατοικίδια, καθώς σκοπός είναι να δημιουργήσει χαρά και ευφορία στους επισκέπτες.
Κατά την επίσκεψη τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και αποστάσεων για να μην υπάρχει συγχρώτιση και άγχος στους φωτογραφιζόμενους. Επιπλέον, το Selfie Museum FunHouse, όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν οι δημιουργοί του, μπορεί να φιλοξενήσει διάφορα events και επαγγελματικές φωτογραφήσεις κατόπιν συνεννόησης.

Info…

Το βασικό εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ ενώ για τις ηλικίες 4-13 η τιμή είναι 10 ευρώ. Επίσης, υπάρχουν ειδικές τιμές για οικογένειες και για μεγάλες παρέες κατόπιν συνεννόησης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά στην σελίδα www.selfie-museum.gr

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments