Με ανακοίνωση της κάνει έκκληση στους εκδρομείς, να μην κοινοποιούν στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απουσία τους σε διακοπές. Υπάρχουν συμμορίες κλεφτών οι οποίες βάζουν στο στόχαστρο κάποια σπίτια και παρακολουθούν από το facebook πότε οι ένοικοι του θα φύγουν για διακοπές. Μετά τα επισκέπτονται με την ησυχία τους για να τα… συγυρίσουν.
Ωστόσο παρά τις εκκλήσεις της αστυνομίας, δεν μπορούν όλοι να αντισταθούν στον μεγάλο πειρασμό του να φανούν και να δειχτούν. Να δείξουν που είναι, που τρώνε, που διασκεδάζουν, που κάνουν το μπάνιο τους, τι καφέ πίνουν, και όλες αυτές τις άχρηστες πληροφορίες που κάθε ώρα και κάθε στιγμή κατακλύζουν το facebook. Μάλιστα οι περισσότεροι το κάνουν με υπερβολή δείχνοντας δηλαδή κάτι καλύτερο από αυτό που πραγματικά βιώνουν στις διακοπές τους. Στόχος είναι να εντυπωσιάσουν τη συλλογή των φίλων τους στο facebook, να προκαλέσουν θαυμασμό, ενίοτε ζήλια και φθόνο, να κάνουν δηλαδή κάποιους να σκάσουν από το κακό τους. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν είναι να ασχοληθεί επιτέλους κάποιος μαζί τους.
Τέλος πάντων αυτά αφορούν τα υπαρξιακά προβλήματα του καθενός και λόγος δεν πέφτει σε κανέναν, μόνο που όπως προειδοποιεί η Αστυνομία, πολλές φορές αυτά έχουν οδυνηρό κόστος καθώς μονοί σας δίνεται πολύτιμες πληροφορίες σ΄αυτούς που δεν πρέπει.
H φωτογραφία είναι από καφέ στην Οία της Σαντορίνης. Η πινακίδα τα λέει όλα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments