Σοκ προκαλεί στον τουριστικό κλάδο της Θεσσαλονίκης η απόφαση για αναβολή της 29ης Agrotica που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 27 με 30 Ιανουαρίου. Είναι η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της ΔΕΘ-Helexpo που γεμίζει όλα τα ξενοδοχεία της πόλης και προκαλεί ανάλογη κίνηση.
Καθώς η κίνηση στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα και δεν προβλέπεται να αυξηθεί πριν την άνοιξη, οι ξενοδόχοι ήλπιζαν σε μια οικονομική ανάσα τις μέρες της Agrotica. Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo επικαλείται τις ανησυχίες των εκπροσώπων του αγροτικού κλάδου για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19.
Νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της Agrotica ορίστηκε η 20 με 23 Οκτωβρίου 2022.
Μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo αναφέρει:
«Μετά από στενή συνεργασία με τους φορείς του κλάδου που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της Agrotica, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας έκρινε πως η μεταφορά της έκθεσης θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα των εκθετών και των επισκεπτών της.
Η ΔΕΘ-Helexpo θέλει να ευχαριστήσει τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) και την Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ), αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στη διαχρονική επιτυχία της Agrotica, μιας διοργάνωσης που είναι ταυτισμένη με τον αγροτικό κλάδο και κατατάσσεται στις πέντε μεγαλύτερες της Ευρώπης. Η Agrotica θα επανέλθει δριμύτερη και μεγαλύτερη από ποτέ το ερχόμενο φθινόπωρο».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments